Modem sende kalır ilk başta onun parasını ödediniz türkneti iyi araştır. Bazı bölgelerde vermesi gereken hızı veremiyor.Nerdeyse 2.5, 3 yıldır türk telekom kullanıcısıyım türknet'e geçmek istiyorum (türk telekom taahhütü iptal edip) modem bende mi kalacak yoksa verecek miyiz sadece konu hakkında bilgisi olan rica etsem yardım edebilir misiniz ?
Hayır, kesinlikle sizde kalmaz. Ödediğiniz fatura "kiralık modem" için bedeldir. Sizden aboneliği iptal ettirdikten sonraki 7 gün içinde söyledikleri adrese kargolamanız istenir. Defalarca ISS değiştirdim kendiniz bir modem satın almadığınız sürece, ISS'ler size modem vermez, sadece kiralar.Kalır sizde zaten o modemin parasını fatura öderken alıyorlar.
eywModem sende kalır ilk başta onun parasını ödediniz türkneti iyi araştır. Bazı bölgelerde vermesi gereken hızı veremiyor.
Hayır, kesinlikle sizde kalmaz. Ödediğiniz fatura "kiralık modem" için bedeldir. Sizden aboneliği iptal ettirdikten sonraki 7 gün içinde söyledikleri adrese kargolamanız istenir. Defalarca ISS değiştirdim kendiniz bir modem satın almadığınız sürece, ISS'ler size modem vermez, sadece kiralar.
hocam kime inanayım bilemedim :/Modem sende kalır ilk başta onun parasını ödediniz türkneti iyi araştır. Bazı bölgelerde vermesi gereken hızı veremiyor.
Çok zor değil, ara müşteri hizmetlerini sor, buraya da sonucunu yaz, sende kalır diyen arkadaşlarımız görsünler .eyw
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam kime inanayım bilemedim :/
3 tane iss değiştirdim türk telekomda dahil hiçbiri gelip modemi istemedi? O yüzden yazdım böyle. Evde şuan 2 tane modem duruyor türk telekom ve superonline.Çok zor değil, ara müşteri hizmetlerini sor, buraya da sonucunu yaz, sende kalır diyen arkadaşlarımız görsünler .
Ben de en az 3 defa değiştirdim, şuan süperonline kullanıyorum. Elimde hiçbir modem yok. 3 ay sonra Süperonline taahhütüm de bitecek onu da isteyecekler, iade edeceğim. Eğer arkadaş müşteri hizmetlerini arayıp, buraya yazarsa, dediğiniz gibi olmadığını göreceksiniz zaten, merak etmeyin.3 tane iss değiştirdim türk telekomda dahil hiçbiri gelip modemi istemedi? O yüzden yazdım böyle. Evde şuan 2 tane modem duruyor türk telekom ve superonline.
Ben de en az 3 defa değiştirdim, şuan süperonline kullanıyorum. Elimde hiçbir modem yok. 3 ay sonra Süperonline taahhütüm de bitecek onu da isteyecekler, iade edeceğim. Eğer arkadaş müşteri hizmetlerini arayıp, buraya yazarsa, dediğiniz gibi olmadığını göreceksiniz zaten, merak etmeyin.
Modemi geri isteyeceklerdir.Belirttikleri sürede iade etmezseniz ekstra para alırlar.
arkadaşlar bilgileriniz için teşekkür ederim müşteri hizmetlerini aradım faturaya ek 5 tl ye felan almışız aylık modem bende kalacak3 tane iss değiştirdim türk telekomda dahil hiçbiri gelip modemi istemedi? O yüzden yazdım böyle. Evde şuan 2 tane modem duruyor türk telekom ve superonline.