LüpLüpAdam
80+
- Reaksiyon skoru
- 132
dostlar selam yeni işe başlıycam ama çok gergin hissediyorum bu konuda ne yapabilirim
pastanede başlıycam ya kasiyerlik yada dondurma tezgahıReis ne işi acaba
1 haftada alışır rahatlarsınız hocam,yeni iş her zaman biraz stres yaparpastanede başlıycam ya kasiyerlik yada dondurma tezgahı
İlk olacak gibi bişey 1 aylık garsonluk tecrübem felan varİlk işin mi? İlk defa mı çalışacaksın?![]()
10 yıllık aynı dalda tecruben olsada baska bır ısyerınde ıse baslayınca bı ıcte huzursuzluk olurda zaten gecer 1 2 hafta sonra hocamİlk olacak gibi bişey 1 aylık garsonluk tecrübem felan var
İşi yeni ögrenicem tecrübemde yok fazla oyüzden biraz fazla yaptımİlk günün ardından rahatlarsın, kafana takma.
İşi yeni ögrenicem tecrübemde yok fazla oyüzden biraz fazla yaptım
Bi çare bulsak valla şu tedirginliğe bişey olamayacağına eminim ama nedense oluyorBende bu yaz farklı bir işte çalışacam gerginim. Şimdiye kadar pederin işini devralmistim keyfime göre çalışıyordum kovulduğu için patronluktan amelelige düşüş yasicam
Çaresi yok aslında yabancı ortama gireceğimiz için yabancı insanlarla muhatap olacağımız için tedirginlik var yoksa iş zor olacak diye tedirgin olmaktan değilBi çare bulsak valla şu tedirginliğe bişey olamayacağına eminim ama nedense oluyor