Neler Yeni

Yeni işlemci taktım ama bilgisayar açılmıyor

sam010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim
Merhaba ben yeni işlemci aldım intel core i5 11400F işlemci anakartım msi b560m pro-e.
Önceki işlemcim intel core i3 10105F'di. İ5 11400F işlemciyi taktığım ve başlattım fakat bilgisayara görüntü gelmiyor sonra eski işlemcimi takım bios update yaptım son sürümüne güncelledim ama olmadı sonra bios pilini çıkarttım 5-10 saniye bekledikten sonra tekrar taktım fakat sonuç değişmedi görüntü alamıyorum anakartımı kontrol ettim 10 ve 11 nesil intel işlemcileri destekliyor anlamadım yardımcı olabilirmisiniz?

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Görkem
Merhaba ben yeni işlemci aldım intel core i5 11400F işlemci anakartım msi b560m pro-e.
Önceki işlemcim intel core i3 10105F'di. İ5 11400F işlemciyi taktığım ve başlattım fakat bilgisayara görüntü gelmiyor sonra eski işlemcimi takım bios update yaptım son sürümüne güncelledim ama olmadı sonra bios pilini çıkarttım 5-10 saniye bekledikten sonra tekrar taktım fakat sonuç değişmedi görüntü alamıyorum anakartımı kontrol ettim 10 ve 11 nesil intel işlemcileri destekliyor anlamadım yardımcı olabilirmisiniz?
bilgisayarın power supply ının sigortasını kapat kablosunu çek ramlerin ikisini de sök
2-3 dakika bekle
sonrasında gücü aktif et
ramlerin 2 sini aynı anda takma
1. rami 1. slota tak
görüntü alabiliyor musun diye bak
alamıyorsan aynı rami ikinci slota tak kontrol et
aynı işlemi diğer ramle de tek tek dene

sam010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarın power supply ının sigortasını kapat kablosunu çek ramlerin ikisini de sök
2-3 dakika bekle
sonrasında gücü aktif et
ramlerin 2 sini aynı anda takma
1. rami 1. slota tak
görüntü alabiliyor musun diye bak
alamıyorsan aynı rami ikinci slota tak kontrol et
aynı işlemi diğer ramle de tek tek dene
Olmadı

Top Bottom