Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni işlemcide driver yüklerken hata alıyorum

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
AMD 5800x3D aldım amd adrenalin üzerinden driver güncellemek istiyordum kurduğumda ise hata 182 veriyor ama işin garip yanı hata amd ekran kartı ile alakalı ben amd ekran kartı kullanmıyorum bilgisayarı formatladım ddu ilede hem amd hem intel ekran kartı driverlarını sildim ama gene hata düzelmedi ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
AMD 5800x3D aldım amd adrenalin üzerinden driver güncellemek istiyordum kurduğumda ise hata 182 veriyor ama işin garip yanı hata amd ekran kartı ile alakalı ben amd ekran kartı kullanmıyorum bilgisayarı formatladım ddu ilede hem amd hem intel ekran kartı driverlarını sildim ama gene hata düzelmedi ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
işlemci için drivermi yükleniyo

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
İntelde yüklüyordu driver assistant ilede amd de anlamadım programı yüklüyorum hata veriyor amd adrenalin hata kodu 18 veriyor amd ekran kartı ile alakalı ama amd ekran kartım yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam olarak neyi kurmaya çalışıyorsunuz, kurulum ekranının görüntüsünü vs atmanız lazım.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam olarak neyi kurmaya çalışıyorsunuz, kurulum ekranının görüntüsünü vs atmanız lazım.
Hocam amdnin adrenalin adlı yazılımı var ordan güncelleme falan yapabildiğin şuan evde değilim gösteremiyorum ama internetteki ile aynısı hata görseldeki hata daha önce intelin programı üzerinden driver güncelleme asistanı vardı amd içinde bu varmış sanırsam ama yükleyemedim hata kodu 182 veriyor çözümüde amd ekran kartı ile alakalı ama bende amd ekran kartı şu zamana kadar kullanmadım aynı zamanda amd ekran kartımda yok dün pcyi formatladım ondan sonra ddu ilede sildim varsa diye ama gene hata düzelmedi :/
1666518804745.png

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Hocam amdnin adrenalin adlı yazılımı var ordan güncelleme falan yapabildiğin şuan evde değilim gösteremiyorum ama internetteki ile aynısı hata görseldeki hata daha önce intelin programı üzerinden driver güncelleme asistanı vardı amd içinde bu varmış sanırsam ama yükleyemedim hata kodu 182 veriyor çözümüde amd ekran kartı ile alakalı ama bende amd ekran kartı şu zamana kadar kullanmadım aynı zamanda amd ekran kartımda yok dün pcyi formatladım ondan sonra ddu ilede sildim varsa diye ama gene hata düzelmedi :/Alıntıyı görüntüle
AMD kartınız yoksa bunu neden kullanıyorsunuz ki, chipset sürücüsü istiyorsanız AMD'nin ve anakartın sitesinde var, hatta zaten hepsi anakartın sitesinde var. Sanırım bu intel driver assistant gibi bir şey o zaman.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Hocam amdnin adrenalin adlı yazılımı var ordan güncelleme falan yapabildiğin şuan evde değilim gösteremiyorum ama internetteki ile aynısı hata görseldeki hata daha önce intelin programı üzerinden driver güncelleme asistanı vardı amd içinde bu varmış sanırsam ama yükleyemedim hata kodu 182 veriyor çözümüde amd ekran kartı ile alakalı ama bende amd ekran kartı şu zamana kadar kullanmadım aynı zamanda amd ekran kartımda yok dün pcyi formatladım ondan sonra ddu ilede sildim varsa diye ama gene hata düzelmedi :/Alıntıyı görüntüle
İşlemcilerin driveri yok hocam ekran kartin yoksa normal düzelecek bi sorun da yok orda ekran kartın neyse driveri ordan indireceksin chipset driverlari da anakartinin sitesinde olacak

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
AMD Adrenalin ekran kartı için hocam, işlemci için değil.
Intelde işlemcilerde entegre grafik işlemcisi olduğu için yüklüyorsundur, işlemci için driver yüklemeni gerektirecek bir şey yok ama istersen chipsetini güncelleyebilirsin anakartının sitesinden.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Çünkü siz AMD ekran kartları için olan driveri yukluyosunuz işlemcinin driveri olmaz

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Anladım arkadaşlar sağolun internette bir kaç yer driver burdan yükleniyor gibi göstermiş bende intelinkine benzettim ondan sorayım dedim sağolun 👍

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,105