Yiğit kuzutürk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 268
arkdaşlar selam yeni bir işlemc aldım ve stock soğutucu kullanmak istemiyorum. bana hava soğutucu önerir misiniz ucuz olsun ama hem ucuz hem performanslı ve RGB 
İşlemciniz nedir acaba ?arkdaşlar selam yeni bir işlemc aldım ve stock soğutucu kullanmak istemiyorum. bana hava soğutucu önerir misiniz ucuz olsun ama hem ucuz hem performanslı ve RGB![]()
ryzen 5 3500x kankaİşlemciniz nedir acaba ?
300tl yi aşmasa güzrl olurBütçe ?
T6 ultra alabilirsinarkdaşlar selam yeni bir işlemc aldım ve stock soğutucu kullanmak istemiyorum. bana hava soğutucu önerir misiniz ucuz olsun ama hem ucuz hem performanslı ve RGB![]()
X6 olabilir ya da T6 Ultra stok bekleyebilirsiniz. Arctic Freezer 34 Esports Duo alırsanız efsane olur rgb değil ama öyle performanslı kii.300tl yi aşmasa güzrl olur
300tl yi aşmasa güzrl olur
urun.n11.com
hepinize çok teşekkür ederm adam ın ilk 4 harfisiiniz <3Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Snowman 6 Bakır Kanallı 3 Fanlı Rainbow X6 Cooler Fan Fiyatı
Snowman 6 Bakır Kanallı 3 Fanlı Rainbow X6 Cooler Fan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
şu konuda anlaşalım:RGB Modeli yok ama mavi ve kırmızı varSoğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com