Bana gelmedi, kapattınız sanırım Bana kalırsa herkese 10 dakikalık sadece forum kurallarını okumasına izin verilmeli, diğer butonların hepsi disabled olabilir.Özelliği aktif ettim. Bakalım binlerce kişiden kaçı okuyacak
Bana gelmedi, kapattınız sanırım Bana kalırsa herkese 10 dakikalık sadece forum kurallarını okumasına izin verilmeli, diğer butonların hepsi disabled olabilir.Özelliği aktif ettim. Bakalım binlerce kişiden kaçı okuyacak
Acil bir sorusu varsa 10 dakika beklemek zorunda kalırlar ama o zaman.Bana gelmedi, kapattınız sanırım Bana kalırsa herkese 10 dakikalık sadece forum kurallarını okumasına izin verilmeli, diğer butonların hepsi disabled olabilir.
Sen kayıt olduktan sonra aktif edilmedi mi özellik?Bana gelmedi, kapattınız sanırım Bana kalırsa herkese 10 dakikalık sadece forum kurallarını okumasına izin verilmeli, diğer butonların hepsi disabled olabilir.
Özel mesaj gelmedi, onun haricinde de sadece onay yazısı vardı diye hatırlıyorum.Sen kayıt olduktan sonra aktif edilmedi mi özellik?
O mesajı attığım tarihe bak, sonra kayıt tarihine bakBana gelmedi, kapattınız sanırım Bana kalırsa herkese 10 dakikalık sadece forum kurallarını okumasına izin verilmeli, diğer butonların hepsi disabled olabilir.
Sen kayıt olduktan sonra getirildiği için özellik o an zaten kayıt olmuş olan üyelere gitmemiştir. Sen 28 ocakta katılmışsın, Mehmet Abi 3 Şuabtta etkinleştirmiş özelliği.Özel mesaj gelmedi, onun haricinde de sadece onay yazısı vardı diye hatırlıyorum.
True, karanlıkta gözükmüyor. Nasıl bir mesaj geliyor tam olarak? SS atabilir misiniz?O mesajı attığım tarihe bak, sonra kayıt tarihine bak
Bana geldi güzel özellik.O mesajı attığım tarihe bak, sonra kayıt tarihine bak
Dogru ben okumadığım için ban yedimSelamlar,
Yeni üye olanlar için Mesaj Kutusuna bir mesaj atılabilir bence.
Kuralların yazdığı ufak bir mesaj olabilir.
Konu açarken neye dikkat etmeleri gerektiği vb. (Bot yardımıyla tabii.)
Bilmiyorum biraz gereksiz olabilir.
Ama belki işe yarayabilir.
Yeni üye olanlar forum kurallarını gidip okuduğunu sanmıyorum.
Mesaj giderse en azından okuyabilir diye düşünüyorum.
İyi günler dilerim.