Neler Yeni

Yeni kaykay önerisi.

Lil Ramiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Taha Emir Koçak
Merhaba kardeşimin normal board bir kaykayı var. Ben de kolay dönemiyorum. Bende alacağım ama hangi tekerleği ve hangi board türünü seçeceğimi bilmiyorum. Buraya link olarak bırakırsanız çok memnun olurum.

Aradığım kriterler;
1.hızlı gidebilmek.
2.sessiz gidebilmek hem de çok sessiz.
3.kolay dönebilmek.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Merhaba kardeşimin normal board bir kaykayı var. Ben de kolay dönemiyorum. Bende alacağım ama hangi tekerleği ve hangi board türünü seçeceğimi bilmiyorum. Buraya link olarak bırakırsanız çok memnun olurum.

Aradığım kriterler;
1.hızlı gidebilmek.
2.sessiz gidebilmek hem de çok sessiz.
3.kolay dönebilmek.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
plastic board üçünüde karşılıyor. kesinlikle plastic board (peny board veya oxelonun peny board replikaları)

• Beğen
Reaksiyonlar: Bery

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Ortalama bir bütçeniz var ise Gang 8.0 önerebilirim, yarı-profesyonel bir kaykay. Bu bütçelere kadar çıktıysanız biraz daha arttırıp profesyonel alabilirsiniz tabii orasıda ayrı. Kullandığım kaykay hareket amacı için kullanılıyor fakat ben ilk alırken tam bilmediğimden dolayı direkt alıp geçmiştim. Yine de bir sorun yaşamadım, genellikle düz kayıyorum. Abec-9 rulmanlara sahip, yani hızlı gidebiliyor. Fakat Abec-9 rulmanlar çok hızlı olduğundan biraz dayanıksız, fazla zorlamamak gerekiyor. Bu içinizde şüphe uyandırdı ise Abec-7 versiyonunu alabilirsiniz. Ses seviyesi normal diyebilirim. Kolay dönebilmeye gelirsek, ilk aldığınızda zor döner çünkü truckların gevşemesi gerekiyor. Siz kaydıkça yavaş yavaş gevşer, eğer gevşemez ise kendinizde gevşetebilirsiniz.

Son düzenleme:

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser
Bundan alabilirsin güzele benziyor.

Ekler

• WEING-WH532-d-rt-tekerlek-ocuk-kaykay-Mini-Cruiser-e-lence-uzun-kurulu.jpg_q50.jpg
    WEING-WH532-d-rt-tekerlek-ocuk-kaykay-Mini-Cruiser-e-lence-uzun-kurulu.jpg_q50.jpg
    104.9 KB · Hit: 112

Lil Ramiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Taha Emir Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
plastic board üçünüde karşılıyor. kesinlikle plastic board (peny board veya oxelonun peny board replikaları)
önerin için teşekkürler ama plastic board istemiyorum ama o pennyboard ların tahtası yokmu tahta versiyonu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ortalama bir bütçeniz var ise Gang 8.0 önerebilirim, yarı-profesyonel bir kaykay. Bu bütçelere kadar çıktıysanız biraz daha arttırıp profesyonel alabilirsiniz tabii orasıda ayrı. Kullandığım kaykay hareket amacı için kullanılıyor fakat ben ilk alırken tam bilmediğimden dolayı direkt alıp geçmiştim. Yine de bir sorun yaşamadım, genellikle düz kayıyorum. Abec-9 rulmanlara sahip, yani hızlı gidebiliyor. Fakat Abec-9 rulmanlar çok hızlı olduğundan biraz dayanıksız, fazla zorlamamak gerekiyor. Bu içinizde şüphe uyandırdı ise Abec-7 versiyonunu alabilirsiniz. Ses seviyesi normal diyebilirim. Kolay dönebilmeye gelirsek, ilk aldığınızda zor döner çünkü truckların gevşemesi gerekiyor. Siz kaydıkça yavaş yavaş gevşer, eğer gevşemez ise kendinizde gevşetebilirsiniz.
nasıl gevşeteceğim

https://tuncaymotor.com/urun/yamba-classic-ahsap-kaykay-beyaz-oxelo/ bu site de bu kaykay güvenilirmidir dönüş yarıçapı kısa ve abec 7 rulmanları var.

Son düzenleme:

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
hocam,yanlış anlamayın ama öyle şeylerden hevesinizi kesmeye çalışın.bende bir patenciydim.deli gibi sürüyordum.insan sürerken ne kadar tehlikeli oldugunun farkında olmuyor.birgün öyle bir düştüm ki az kalsın araba eziyordu.ve daha kötüsü de olabilirdi.en kısa sürede bırakmaya çalışın.

Lil Ramiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Taha Emir Koçak
hocam,yanlış anlamayın ama öyle şeylerden hevesinizi kesmeye çalışın.bende bir patenciydim.deli gibi sürüyordum.insan sürerken ne kadar tehlikeli oldugunun farkında olmuyor.birgün öyle bir düştüm ki az kalsın araba eziyordu.ve daha kötüsü de olabilirdi.en kısa sürede bırakmaya çalışın.
reis daha 3 gün oldu ama bırakmayacağım kaç yıllık basketbolcuyum bu kadar zevk almadım bişeyden

gözüme küçük geldi penyboardlarda boyut çok önemlidir. büyüğünü bulmaya çalışın. normal tahta bir boardın 4/3 ü kadar olmalı
en az
dechatlonda ki big yamba kaykay nasıldır o gayet büyyük bizzat gidip denedim kendim marmara forumda
@atachu

Son düzenleme:

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
reis daha 3 gün oldu ama bırakmayacağım kaç yıllık basketbolcuyum bu kadar zevk almadım bişeyden
ben uyarımı yaptım.gerisi size kalmış.ben bırakana kadar canım çıktı.ama bıraktım.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

dechatlonda ki big yamba kaykay nasıldır o gayet büyyük bizzat gidip denedim kendim marmara forumda
@atachu
dechatlondan alacağınız herhangi bir kaykay işinizi görecektir AMA @priwchu nun dediği gibi kaykay çok tehlikeli bir şey. hareket yapmayacağım sadece süreceğim desen bile çok tehlikeli. zamanında düz sürerken iki ayak parmağımın üstüne düştüm kıkırdakları dağıttım. o günün ertesinde ameliyat olmuştum. o yüzden çooook çooook dikkatli olunması gereken bir şey kaykay. ve evet istemiyorsun biliyorum ama kask gerçekten önemli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,383
Üyeler
167,481
Son üye
filozof07
Top Bottom