Android Yeni Kral Poco F7 Geliyor - 8S gen 4 işlemci -24 Bin TL

samuraikek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
600
Screenshot_2025-06-17-12-24-54-727_com.instagram.android-edit.webp

Redmi turbo 4 serisinden fazla bir şey eksiltmemişler RGB ışıklar duruyor arkaya farklı bir tasarım yapmışlar.
İşlemci snapdragoon 8s gen 4 yani fiyat bandındaki her telefonla rekabet edebilir.
6500 mah batarya
12 GB ram
90w şarj
120 Hz amoled ekran

Fiyat tahminim 26k

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Redmi turbo 4 serisinden fazla bir şey eksiltmemişler RGB ışıklar duruyor arkaya farklı bir tasarım yapmışlar.
İşlemci snapdragoon 8s gen 4 yani fiyat bandındaki her telefonla rekabet edebilir.
6550 mah batarya
12 GB ram
90w şarj
120 Hz amoled ekran

Fiyat tahminim 26k
Android tarafında 8 k lık telefonda bile 120 hz ekran var kalitesini sorgulamıyorum ama o kadar para veriliyor bı de çok güzel oyun telefonu yani bı 180 Hz olsa daha iyi olurdu

Alıntıyı görüntüle
6550 mah batarya
12 GB ram
90w şarj
120 Hz amoled ekran

Fiyat tahminim 26k
Hocam bu Redmi turbo 4 Pro diye geçiyor değil mi? Tasarımı Turbo 4 Pro'nun Harry Potter editionu gibi yapmışlar. Normalde Poco X7 Pro'nun tasarımı gibi olacaktı. Led olması çok iyi olmuş bazı kanallar büyük ihtimal olmaz diyordu ama oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
6550 mah batarya
12 GB ram
90w şarj
120 Hz amoled ekran

Fiyat tahminim 26k
Hocam bide Snapdragon amblemi var gibi sanki. Tasarımı çok hoş olmuş

Alıntıyı görüntüle
6550 mah batarya
12 GB ram
90w şarj
120 Hz amoled ekran

Fiyat tahminim 26k
Hocam benim arkadaş poco X6 pro alacaktı bu telefon beklenirmi veya başka öneriniz var mı

Benim tahminim en iyi ihtimalle lansman indirimiyle 30 lansman sonrası 32 olarak çıkacak.

Her hafta telefon çıkıyor milleti tokatlıyor teknojiaaaa.
5-6 aydır telefon satışlari yerle bir oldu Türkiye de ya milletin ihtiyacı bitti yada ekonomik çöküş veya insanlarımız biliçleniyor.
Yıllardır satışların düşüşlerin en düşük olduğu tarihlerden biriyiz 🤌 nerden biliyorsun diye sormayın biliyorum.😁

8s gen 4, 8 gen 3 den iyi mi?

Bu cihazın işlemcisi 8gen 3den %10 falan daha iyi yani 25 bine gelirse honor 400 pronun kamera hariç bir şansı kalmayacak

Hocam benim arkadaş poco X6 pro alacaktı bu telefon beklenirmi veya başka öneriniz var mı
Eğer 26K olucaksa her türlü beklenir.Hindistan'da 350 dolardan satışa girmesi düşünülüyormuş.Eğer öyle ise zamanla fiyatı düşekcektir de fakat bu tamamen POCO'nun izleyeceği fiyatlandırma politikasına bağlı.Ama her türlü beklenir telefon çok premium özellikler barındırıyor ve ilk defa tasarım işini becermişler.

Android tarafında 8 k lık telefonda bile 120 hz ekran var kalitesini sorgulamıyorum ama o kadar para veriliyor bı de çok güzel oyun telefonu yani bı 180 Hz olsa daha iyi olurdu
Yok 360 hz koysunlar Standoff 2 espor akar

Geri