Neler Yeni

Yeni kripto para Pİ network güvenilirmidir?

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar yeni kripto para çıkıcak daha borsaya girmedi ama, ''pi network'' uygulaması üzerinde ufakta olsa pi adı altında kazanç elde edebiliyoruz, bizden banka kart no yada tc no istemiyor. ama yanlış anlamayın borsaya girmediği için değeride olmadığı için haliyle çekemiyoruz, sizin bu konuda düşünceleriniz nedir? sizce ileride tutulurmu.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yıllardır borsaya girecek diye uyutuyorlar sanki. Bunu 2 yıl önce de gördüm indirdim kullandım da. Bana göre zaman kaybı fakat diğer arkadaşlar ne der bilemem.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Dolandırıcılıktan başka bir şey değil. Uzak durun. Bu tarz şeylere inanmayın. Ayağı yere basan bir proje değil.
Ne TC kimlik istiyor ne de başka bir şey. Nesi dolandırıcılık?

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Doğru düzgün uzun bir whitelist i bile yok, adam akıllı hiçbir borsada yok. Yeterli sebepler. İnternet siteleri bile kapalı.
Tamam da bunlar dolandırıcı yapmaz.
Sizden ne para yatırmanızı istiyorlar, ne de TC kimlik numarası vs.

Pi network yeni değil. Yıllardır var olmaya çalışan, herhangi bir emek ve para talep etmeyen, 24 saatte bir uygulamaya girip bir tuşa bastığınız bir blockchain olma yolunda ilerleyen sistem. Tabii ki bir bitcoin olmayacak hiçbir zaman, ama gelecekte ufak da olsa bir şeyler kazandıracağını TAHMİN ediyorum. Olmazsa da canı sağolsun. Sonuçta bir emek vermiyoruz.

Asıl soruyu soruyorum hocam: her gün bir tuşa basmak seni yorar mı?
Yedek soru ise: Kaybedecek neyin var?

Edit: Gönüllü Türk Pi moderatörleri tarafından oluşturulan şu sitede de öğrenmek istediğin tüm detaylar mevcut: https://pi-board.com/sss/

Son düzenleme:

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Arkadaşlar yeni kripto para çıkıcak daha borsaya girmedi ama, ''pi network'' uygulaması üzerinde ufakta olsa pi adı altında kazanç elde edebiliyoruz, bizden banka kart no yada tc no istemiyor. ama yanlış anlamayın borsaya girmediği için değeride olmadığı için haliyle çekemiyoruz, sizin bu konuda düşünceleriniz nedir? sizce ileride tutulurmu.
Pi network yeni değil. Yıllardır var olmaya çalışan, herhangi bir emek ve para talep etmeyen, 24 saatte bir uygulamaya girip bir tuşa bastığınız bir blockchain olma yolunda ilerleyen sistem. Tabii ki bir bitcoin olmayacak hiçbir zaman, ama gelecekte ufak da olsa bir şeyler kazandıracağını TAHMİN ediyorum. Olmazsa da canı sağolsun. Sonuçta bir emek vermiyoruz.

Asıl soruyu soruyorum hocam: her gün bir tuşa basmak seni yorar mı?
Yedek soru ise: Kaybedecek neyin var?

Denemeye değer, ben 6 aydır varım. :) referans kodum: verevanto.

Edit: Gönüllü Türk Pi moderatörleri tarafından oluşturulan şu sitede de öğrenmek istediğin tüm detaylar mevcut: https://pi-board.com/sss/
Șöyle söyleyeyim siz hiçbir zaman kazanç elde edemeyeceksiniz. Hani diyorsunuz ya ne kaybederiz günde 1 kere tıklamayla. O uygulama sizin telefonununuzun ișlemci ve bataryasını kullanarak kazım yapıyor. Yani siz uygulamayı çıkaean kișilere kazanç sağlamaktan bașka birșey yapmıyorsunuz. Yıllardır çikçak piyasaya ona bakılırsa ben kullanmanızı tavsiye etmem. Tabi son karar sizin

Șöyle söyleyeyim siz hiçbir zaman kazanç elde edemeyeceksiniz. Hani diyorsunuz ya ne kaybederiz günde 1 kere tıklamayla. O uygulama sizin telefonununuzun ișlemci ve bataryasını kullanarak kazım yapıyor. Yani siz uygulamayı çıkaean kișilere kazanç sağlamaktan bașka birșey yapmıyorsunuz. Yıllardır çikçak piyasaya ona bakılırsa ben kullanmanızı tavsiye etmem. Tabi son karar sizin

Hayır, araştırmadan genel-geçer bilgilerle konuşuyorsun. Telefonun ramini ya da cpusunu vs. hiçbir parçasını kullanmıyor. Çünkü arka planda çalışmıyor. Buyur kanıt:
WhatsApp Image 2021-02-14 at 15.02.53.jpeg

Bir şey kazandırıp kazandıramayacağını söyleyemem. Galiba sen müneccimsin. Lütfen hangi kripto paranın ne kadar değerleneceğini ya da batacağını, hangisinin piyasada var olup olmayacağını bizimle paylaş. Ama lütfen "yatırım tavsiyesi" olarak paylaş. :).

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
Güvenilmeyecek bir yanı yok,@Oturan Boğa doğru söylüyor. Arka planda da çalıştığı yok, o zaman niye kullanmayalım ki sonuçta emek de vermiyoruz. Ara sıra 1 tuşa basıp çıkıyoruz uygulamadan. Yaklaşık 150Pİ elde ettim, ileride 1TL bile olsa o değerlenene kadar kaç Pİ elde ederim Allah bilir.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Hayır, araştırmadan genel-geçer bilgilerle konuşuyorsun. Telefonun ramini ya da cpusunu vs. hiçbir parçasını kullanmıyor. Çünkü arka planda çalışmıyor. Buyur kanıt: Alıntıyı görüntüle

Bir şey kazandırıp kazandıramayacağını söyleyemem. Galiba sen müneccimsin. Lütfen hangi kripto paranın ne kadar değerleneceğini ya da batacağını, hangisinin piyasada var olup olmayacağını bizimle paylaş. Ama lütfen "yatırım tavsiyesi" olarak paylaş. :).
1. Si yazdığımı doğru oku bilmiș efendi seni hiçbirșeye inandırmak zorunda değilim. Arka planda çalıșıyor ibaresi kullanmadım. Okursan hani. Benim demeye çalıștığım șey senin hiçbir karın olmayacak günlük kazımdan. Adamlara kazım yapıyorsun demeye çalıșıyorum. Ha diyelim ki piyasaya çıktı(bence çıkmayacak) senin o kazdığın miktara denk gelen parayı çekmek için senden bir mesaj göndermeni kimliğini doğrulamanı vs vs istiyor ayarlara girersen görürsün. Mesaj ücreti 1,.. Bisiydi yanlıș hatırlamıyorsam yurt dıșında bir numaraya gönderiyorsun.
Simdi adamlara neler kazandirdigini sıralıyayım:
1. Adamların adına kazım yapıyorsun
2. Adamların uygulamasını indirerek para kazandırıyorsun
3. mesaj ücreti ödüyorsun
4. Kimlik bilgilerini doğruluyorsun
Senin adına herșey - yönde
Sen ne kazanıyorsun koca bir 0
Șimdiye kadar piyasaya çıkcaz diye onlarca kez duyurdular. Hani nerde. Keyfin bilir ister kullan ister kullanma beni bağlamaz.
Ayrıca karșındakine karșı biraz daha düzgün davranabilirsin. Okul arkadașın değil karșındaki kişi

1. Si yazdığımı doğru oku bilmiș efendi seni hiçbirșeye inandırmak zorunda değilim. Arka planda çalıșıyor ibaresi kullanmadım. Okursan hani. Benim demeye çalıștığım șey senin hiçbir karın olmayacak günlük kazımdan. Adamlara kazım yapıyorsun demeye çalıșıyorum. Ha diyelim ki piyasaya çıktı(bence çıkmayacak) senin o kazdığın miktara denk gelen parayı çekmek için senden bir mesaj göndermeni kimliğini doğrulamanı vs vs istiyor ayarlara girersen görürsün. Mesaj ücreti 1,.. Bisiydi yanlıș hatırlamıyorsam yurt dıșında bir numaraya gönderiyorsun.
Simdi adamlara neler kazandirdigini sıralıyayım:
1. Adamların adına kazım yapıyorsun
2. Adamların uygulamasını indirerek para kazandırıyorsun
3. mesaj ücreti ödüyorsun
4. Kimlik bilgilerini doğruluyorsun
Senin adına herșey - yönde
Sen ne kazanıyorsun koca bir 0
Șimdiye kadar piyasaya çıkcaz diye onlarca kez duyurdular. Hani nerde. Keyfin bilir ister kullan ister kullanma beni bağlamaz.
Ayrıca karșındakine karșı biraz daha düzgün davranabilirsin. Okul arkadașın değil karșındaki kişi

1- "O uygulama sizin telefonununuzun ișlemci ve bataryasını kullanarak kazım yapıyor." demişsin. İşlemci = CPU. Yani telefonumu kullanıyor demişsin. Ben bunun olmadığını söyledim. Bir de bataryamı kullandığını söylemişsin. Zaten mining dediğin şey budur, enerji tüketir. Okursan hani demişsin ya, önce sen ne yazdığının farkında ol.
2- Kimlik doğrulamasını YOTI üzerinden herhangi bir ücret ödemeden 2 ay önce yaptım. Telefon doğrulaması için de 1 küsür lira "operatör"e sms bedeli ödeyerek gerçekleştirdim. Yani adamların yine herhangi bir kârı yok.
3- Uygulama indirerek para kazandırıyorsam kazansınlar, benim kimsenin ekmeğinde gözüm yok. Ama uygulama indirerek para kazanamazsın. O zaman herkes uygulama yapar :D. Uygulamadan para kazanmak için uygulamanın içine ya reklam koyacaksın ya da bir şeyler satacaksın. Uygulama içinde bir şeyler satmadıklarına göre sunucu parasını çıkartmak için küçük bir reklam koymuşlar. Ve bu reklamı ayarlar menüsünden kapatabiliyorsun. Bum! Yine bana herhangi bir zararı yok. He oldu da kendileri kâr etti. Helal hoş olsun, bana giren çıkan yok.
4- Benim inancım gelecekte bir şeyler kazanacağım yönde. Olur olmaz orası beni bağlar. 1 küsür lira ve her gün 10 saniyemi ayırmışım, bir şey değil. Bu bana koymaz.
5- Mesajımda herhangi bir hakaret yok. Sözümün arkasındayım. Yaptığın şey genel - geçer bilgilerle detayları bilmeden sonuca varmak ve insanları yanlış bilgilendirmek. Tavsiyem, bir konu hakkında detaylı bir bilgin yoksa detay vermeden yorum yapman olur. Yoksa biri gelir, böyle yorulursun.

Vesselam.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,355
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom