Azexxes
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,873
- İsim
- Okan Aslantaș
Madem bana inanmıyorsun bak șimdi 9 ay önce yazılmıș yazılara denk geldim yabancı kaynaklarda da yazıyordu. 1. Si bu link baștan sona kadar oku sonra uygulamayı kullanıp kullanmamak yine sana kalmıș1- "O uygulama sizin telefonununuzun ișlemci ve bataryasını kullanarak kazım yapıyor." demişsin. İşlemci = CPU. Yani telefonumu kullanıyor demişsin. Ben bunun olmadığını söyledim. Bir de bataryamı kullandığını söylemişsin. Zaten mining dediğin şey budur, enerji tüketir. Okursan hani demişsin ya, önce sen ne yazdığının farkında ol.
2- Kimlik doğrulamasını YOTI üzerinden herhangi bir ücret ödemeden 2 ay önce yaptım. Telefon doğrulaması için de 1 küsür lira "operatör"e sms bedeli ödeyerek gerçekleştirdim. Yani adamların yine herhangi bir kârı yok.
3- Uygulama indirerek para kazandırıyorsam kazansınlar, benim kimsenin ekmeğinde gözüm yok. Ama uygulama indirerek para kazanamazsın. O zaman herkes uygulama yapar . Uygulamadan para kazanmak için uygulamanın içine ya reklam koyacaksın ya da bir şeyler satacaksın. Uygulama içinde bir şeyler satmadıklarına göre sunucu parasını çıkartmak için küçük bir reklam koymuşlar. Ve bu reklamı ayarlar menüsünden kapatabiliyorsun. Bum! Yine bana herhangi bir zararı yok. He oldu da kendileri kâr etti. Helal hoş olsun, bana giren çıkan yok.
4- Benim inancım gelecekte bir şeyler kazanacağım yönde. Olur olmaz orası beni bağlar. 1 küsür lira ve her gün 10 saniyemi ayırmışım, bir şey değil. Bu bana koymaz.
5- Mesajımda herhangi bir hakaret yok. Sözümün arkasındayım. Yaptığın şey genel - geçer bilgilerle detayları bilmeden sonuca varmak ve insanları yanlış bilgilendirmek. Tavsiyem, bir konu hakkında detaylı bir bilgin yoksa detay vermeden yorum yapman olur. Yoksa biri gelir, böyle yorulursun.
Vesselam.
Project Review: Pi Network, a New Scam Project in Town
Lately, we have been receiving a lot of spamming referral links to join a new cryptocurrency project called “Pi Network”. I have decided to give it a try and to check their official website and to install Pi Network App on an Android Emulator to test it out. According to Pi Network official...
www.thecoinspost.com
Buda türkce versiyonu hangisini tercih edersen
Zephyrnet - Plato Veri Zekası - Dikey Arama ve Yapay Zeka
Platon Veri Zekası. Dikey Arama. Plato, arama için optimize edilmiÅ tescilli bir Hashtagging algoritması aracılıÄıyla sürükleyici bir UI / UX deneyimi sunar.
www.google.com
2. Site ise yabancı siteleri baz alıyorum sebebi ise simdi attığım linkte de bahsediyor sayfayı türkçeye çevirip oku lütfen
Is PI Network a scam providing no value to users? Possibly yes
PI currently provides no value to users while users invest time& share data. The app's blockchain technology is not transparent& it grows like a pyramid scheme
research.aimultiple.com
En alt kısımda üstteki linkin onecoin diye yeni bir uygulama pinetwork gibi bir șey yapıldığını 2015 den bașlayıp 2020 ye kadar insanlara aynı șekilde kazım yaptırarak ve o kișilerin bilgilerini toplayarak 4 milyar dolardan fazla para kazandıklarına dair birsürü yazı var bu link de onlardan bir tanesi
OneCoin - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Bu link de türkiyedeki haber sitelerinde yayınlanan linklerden 1 tanesi
Dünyanın en büyük vurgunlarından birini yapıp nasıl milyarlarca euro ile kaçtı?
Ruja Ignatova kendine Kripto Kraliçe adını takmıştı. Bitcoin'e rakip olacak bir kripto para birimi geliştirdiğini söyleyerek insanların milyarlarca eurosunu...
www.google.com
Bunlar ciddi șeyler yüzlerce ülkeden milyonlarca kișiyi dolandırmıș kișilerden bahsediyorum.
Șimdi gel gelelim senin günlük 10 saniye ayırıyorum ne kaybederim ki. Arka planda çalıșmıyor zaten gibi saçmalıklarına google playe girip izinlerine bakarsan ve ilk attığım linkteki makalede tam izinlerin hepsi yaziyor. Ordan uygulamanin aslinda neler yapabileceğini görebilirsin. Seni ayakta uyutuyorlar haberin yok.
Sen ciddiye almamaya devam et kardșm bașına aynen böyle birșey gelince vay anam vay babam diye buralara gelmezsin inșallah.
Ister kullan ister kullanma ben uyarımı yapayım da gerisi sana kalmıș. Cidden bu linklere girip okursan durumun ne kadar ciddi olduğunu anlarsın. Umarım birfaha da araștırmadan yazmıyor demezsin.