Neler Yeni

Yeni kripto para Pİ network güvenilirmidir?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
1- "O uygulama sizin telefonununuzun ișlemci ve bataryasını kullanarak kazım yapıyor." demişsin. İşlemci = CPU. Yani telefonumu kullanıyor demişsin. Ben bunun olmadığını söyledim. Bir de bataryamı kullandığını söylemişsin. Zaten mining dediğin şey budur, enerji tüketir. Okursan hani demişsin ya, önce sen ne yazdığının farkında ol.
2- Kimlik doğrulamasını YOTI üzerinden herhangi bir ücret ödemeden 2 ay önce yaptım. Telefon doğrulaması için de 1 küsür lira "operatör"e sms bedeli ödeyerek gerçekleştirdim. Yani adamların yine herhangi bir kârı yok.
3- Uygulama indirerek para kazandırıyorsam kazansınlar, benim kimsenin ekmeğinde gözüm yok. Ama uygulama indirerek para kazanamazsın. O zaman herkes uygulama yapar :D. Uygulamadan para kazanmak için uygulamanın içine ya reklam koyacaksın ya da bir şeyler satacaksın. Uygulama içinde bir şeyler satmadıklarına göre sunucu parasını çıkartmak için küçük bir reklam koymuşlar. Ve bu reklamı ayarlar menüsünden kapatabiliyorsun. Bum! Yine bana herhangi bir zararı yok. He oldu da kendileri kâr etti. Helal hoş olsun, bana giren çıkan yok.
4- Benim inancım gelecekte bir şeyler kazanacağım yönde. Olur olmaz orası beni bağlar. 1 küsür lira ve her gün 10 saniyemi ayırmışım, bir şey değil. Bu bana koymaz.
5- Mesajımda herhangi bir hakaret yok. Sözümün arkasındayım. Yaptığın şey genel - geçer bilgilerle detayları bilmeden sonuca varmak ve insanları yanlış bilgilendirmek. Tavsiyem, bir konu hakkında detaylı bir bilgin yoksa detay vermeden yorum yapman olur. Yoksa biri gelir, böyle yorulursun.

Vesselam.
Madem bana inanmıyorsun bak șimdi 9 ay önce yazılmıș yazılara denk geldim yabancı kaynaklarda da yazıyordu. 1. Si bu link baștan sona kadar oku sonra uygulamayı kullanıp kullanmamak yine sana kalmıș
Bu ingilizce versiyonu
Buda türkce versiyonu hangisini tercih edersen

2. Site ise yabancı siteleri baz alıyorum sebebi ise simdi attığım linkte de bahsediyor sayfayı türkçeye çevirip oku lütfen

En alt kısımda üstteki linkin onecoin diye yeni bir uygulama pinetwork gibi bir șey yapıldığını 2015 den bașlayıp 2020 ye kadar insanlara aynı șekilde kazım yaptırarak ve o kișilerin bilgilerini toplayarak 4 milyar dolardan fazla para kazandıklarına dair birsürü yazı var bu link de onlardan bir tanesi

Bu link de türkiyedeki haber sitelerinde yayınlanan linklerden 1 tanesi

Bunlar ciddi șeyler yüzlerce ülkeden milyonlarca kișiyi dolandırmıș kișilerden bahsediyorum.

Șimdi gel gelelim senin günlük 10 saniye ayırıyorum ne kaybederim ki. Arka planda çalıșmıyor zaten gibi saçmalıklarına google playe girip izinlerine bakarsan ve ilk attığım linkteki makalede tam izinlerin hepsi yaziyor. Ordan uygulamanin aslinda neler yapabileceğini görebilirsin. Seni ayakta uyutuyorlar haberin yok.

Sen ciddiye almamaya devam et kardșm bașına aynen böyle birșey gelince vay anam vay babam diye buralara gelmezsin inșallah.

Ister kullan ister kullanma ben uyarımı yapayım da gerisi sana kalmıș. Cidden bu linklere girip okursan durumun ne kadar ciddi olduğunu anlarsın. Umarım birfaha da araștırmadan yazmıyor demezsin.

Ekler

• Screenshot_2021-02-14-22-01-07-018_com.android.vending.png
    Screenshot_2021-02-14-22-01-07-018_com.android.vending.png
    125.4 KB · Hit: 40

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Neyi tartışıyorsunuz? İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz. Bırakın herkes kendi bildiğini yapsın.
@Azexxes @Oturan Boğa

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Neyi tartışıyorsunuz? İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz. Bırakın herkes kendi bildiğini yapsın.
@Azexxes @Oturan Boğa
Aslında birșeyi tartıștığımız yok arkadașa daha önceden olan olaylara dayanaraktan bu uygulamanın dolandırıcılıktan bașka bișey olmadığını aciklamaya calisiyordum.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Madem bana inanmıyorsun bak șimdi 9 ay önce yazılmıș yazılara denk geldim yabancı kaynaklarda da yazıyordu. 1. Si bu link baștan sona kadar oku sonra uygulamayı kullanıp kullanmamak yine sana kalmıș
Bu ingilizce versiyonu

2. Site ise yabancı siteleri baz alıyorum sebebi ise simdi attığım linkte de bahsediyor sayfayı türkçeye çevirip oku lütfen

En alt kısımda üstteki linkin onecoin diye yeni bir uygulama pinetwork gibi bir șey yapıldığını 2015 den bașlayıp 2020 ye kadar insanlara aynı șekilde kazım yaptırarak ve o kișilerin bilgilerini toplayarak 4 milyar dolardan fazla para kazandıklarına dair birsürü yazı var bu link de onlardan bir tanesi

Bunlar ciddi șeyler yüzlerce ülkeden milyonlarca kișiyi dolandırmıș kișilerden bahsediyorum.

Șimdi gel gelelim senin günlük 10 saniye ayırıyorum ne kaybederim ki. Arka planda çalıșmıyor zaten gibi saçmalıklarına google playe girip izinlerine bakarsan ve ilk attığım linkteki makalede tam izinlerin hepsi yaziyor. Ordan uygulamanin aslinda neler yapabileceğini görebilirsin. Seni ayakta uyutuyorlar haberin yok.

Sen ciddiye almamaya devam et kardșm bașına aynen böyle birșey gelince vay anam vay babam diye buralara gelmezsin inșallah.

Ister kullan ister kullanma ben uyarımı yapayım da gerisi sana kalmıș. Cidden bu linklere girip okursan durumun ne kadar ciddi olduğunu anlarsın. Umarım birfaha da araștırmadan yazmıyor demezsin.
Usta sen niye öyle dedin ki şimdi. Stanford üniversitesi falan deddiler bana.o.O2🥴🥴😂

Bu ingilizce versiyonu

Allah'ını seven üstüme toprak atsın, bunaldım. Sana artık cevap vermiyorum. Sadece gösteriyorum. Lütfen cevap yazma, bırak cahilliğimde boğulayım.

Edit: Vazgeçtim, cevap veriyorum. Attığın tüm haber ve makaleleri okudum. İngilizcem var, Türkçeye çevirmeme gerek yok. Attığın yazıların hiçbirinde kanıt yok. Senin benim gibi insanların herhangi bir veriye dayanmadan tahmin ederek yazdığı, belki de biraz salladığı standart komplo yazıları. İstersen ben de sana aya hiç gidilmediğine dair tonlarca bilgi aktarabilirim. Nasıl olsa sallamak bedava. Yok sizin kimlik bilgilerinizi başkalarına veriyorlarmış yok blockchain.app (piye ait bir site) veri paylaşıyormuş vs vs. Ya şunu tekrar ettirme artık hocam: Pİ benden hiçbir özel bilgimi almadı. He diyorsan google play'e inanma, bütün bilgini 3. şahıs uygulamalarına veriyor, o zaman ben bu telefonu kırıp atayım. Ne telefonu, bilgisayarımı parçalayım. Değil Pİ, artık hiçbir uygulamaya güvenmeyelim o zaman.

Onecoin sistemini araştırdım, kendisi bir ponzi sistemi. Yani onecoini kim yaptıysa üyelerden para toplamış. Büyük harflerle yazmak yasak olmasa yazıcam kocaman: Pİ'ye para vermedim, vermeyeceğim.

Bu sefer araştırmışsın ama, araştırdığın için teşekkür ederim. Bak ben sana şimdi o sitelerin göstermediği kanıtlar göstereceğim. Lütfen onlara değil bana inan, çünkü sana kanıt veriyorum:

Uygulama izni: (ben kapatmadım kişileri kendisi kapalıydı)

WhatsApp Image 2021-02-15 at 02.22.21 (2).jpeg

Google Play'de erişmek istediği bilgiler:

WhatsApp Image 2021-02-15 at 02.22.21.jpeg

Son düzenleme:
Telefonun uykuya geçmesini önleme?

Neredeyse her uygulamada var telefonu uykuya geçmesini önleme modu. Sahibinden.com'dan Instagram'a, Ekşi Sözlükten Youtube'a kadar her uygulama uyku moduna geçmesini istemez... Uygulamayı kullanırken ekranın kapanmasını mı istiyorsun? :).
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Azexxes @Oturan Boğa

Gören de beni Pi fanboy sanacak. Doğru diyorsun ama dayanamıyorum, yazılanları düzeltme isteğim tüm hazzıyla beynimi ele geçirmiş durumda...

Son düzenleme:
Top Bottom