Neler Yeni

Yeni kulaklık alıcağım

Bartu63

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda
Merhabalar yeni bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum şuanda kullandığım kulaklık Trust Carus yaklaşık 1 yıl önce hediye olarak gelmişti ama pek memnun değilim yeni bir kulaklık almak istiyorum bütçem 500 tl ye kadar kulaklıkta benim için önemli olan fps oyunlarında rakibin yerini kolayca anlayabilmem sesinin net olması ve bass larının iyi olması önerebileceğiniz kulaklıklar varsa çok sevinirim (şuanda almayı düşündüğüm kulaklık gamepower kizaru)

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz

Bartu63

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
500 TL bütçeyle Corsair HS60 alınabiliyorken Gamepower Kirazu almanı önermem.
[/QUOTE
500 TL bütçeyle Corsair HS60 alınabiliyorken Gamepower Kirazu almanı önermem.
laptop üzerinde kullanıcağım taktığım zaman sıkıntısız çalışır değilmi?

Bartu63

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardımcı olmak isteyen herkese teşekkürler Ben rampage fury x almaya karar verdim

Barisware

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Barış
Merhabalar yeni bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum şuanda kullandığım kulaklık Trust Carus yaklaşık 1 yıl önce hediye olarak gelmişti ama pek memnun değilim yeni bir kulaklık almak istiyorum bütçem 500 TL ye kadar kulaklıkta benim için önemli olan fps oyunlarında rakibin yerini kolayca anlayabilmem sesinin net olması ve bass larının iyi olması önerebileceğiniz kulaklıklar varsa çok sevinirim (şuanda almayı düşündüğüm kulaklık gamepower kizaru)
Kizaruyu alalı 2 3 gün oldu gayet iyi

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Merhabalar yeni bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum şuanda kullandığım kulaklık Trust Carus yaklaşık 1 yıl önce hediye olarak gelmişti ama pek memnun değilim yeni bir kulaklık almak istiyorum bütçem 500 TL ye kadar kulaklıkta benim için önemli olan fps oyunlarında rakibin yerini kolayca anlayabilmem sesinin net olması ve bass larının iyi olması önerebileceğiniz kulaklıklar varsa çok sevinirim (şuanda almayı düşündüğüm kulaklık gamepower kizaru)
Drop Plus ya da 50 TL daha koyup Fury X alman en mantıklısı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,777
Üyeler
167,367
Son üye
cokgergingorunusluadam
Top Bottom