Neler Yeni

Yeni Kulaklık - Klavye ve Mouse setimi hangi markadan toplayım sizce ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,327
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Müzik için olmadığını bilsem de müzik dinlerken keyif veriyor mu ?
Çok ağır mı ? hiç yoruyor mu başını ?
Ve senin beğenmediğin bir özelliği var mı ?
Müzikte gayet iyi, ben kendime göre ekolayzer yaptım müzik tarafında da dengeli bir sesi oluyor. Ağır değil, yoruyor mu dersen biraz kulakları ısındırıyor. Beğenmediğim özelliği kumaş padlerin biraz rahatsız edici olması, çünkü bende alerjik etki yapıyor biraz.

By_melih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Melih Ege Özay
Aklımdaki markalar: SteelSeries , Razer , Logitech diğer üreticilerden almayı düşünmüyorum.

Hazır konuma gelmişken önerdiğiniz ürünlerininde linkini atarsanız sevinirim ( Klavye çok sesli olmasın istiyorum, Kulaklık Kablosuz olursa güzel olur ama şart değil, Mouse'um zaten kaliteli olduğu için pek değiştirmek istemiyorum ama yinede param kalırsa değiştirebilirim)

BÜTÇEM Hepsi İçin 3000TL

Şuan kulaklığımın kablosunda bir sorun olduğu için bazen sesleri kötü veriyor o yüzden onu değiştiricem (SteelSeries Arctics 1,
Klavyedeki bazı tuşlar artık düzgün çalışmıyor ( SteelSeries apex 150 )
Mouse Razer mamba 16000 Wireless ( Bunda bir sorun yok, biraz pahalı olduğu için yeni seti komple razer yapsam mı diye düşünüyorum )

Sizce Klavye - Mouse ve Kulaklık setimi hangi markadan yaparsam daha güzel durur.
NOT: "Aynı markadan olmak zorunda mı" diyenler için; Sadece güzel bir setim olsun diyorum, hazır 2 parçamda arızalanmışken.
Hocam klavye olarak ne aldınız apex 5 aldıysanız memnunmusunuz

Alikose01

80+ Bronze

VERUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Bora Gül
Instagram
bora_gul
Steam
bora_gul
Öncelikle şimdiden hayırlı olsun.

Kulaklık için ilk tercihim kesinlikle Hyperx Cloud II (Kulaklık pedleri değişiyor kumaş yaz için terlemek istemiyorsan ve deri daha iyi ses kasmak için)
Kablosuz istiyorsan Rampage Fury X

Geçen haftaya kadar Razer Blackwidow Elite ve Razer Basilisk V2 kullanıyordum.

Klavye önerisi olarak Razer tavsiye etmem çünkü sessiz bir klavye istemişsin ülkemizdeki bi çok razer green switch

Klavye ve Mouse combo yapayım sana uygun fiyatlı ve kaliteli deneyip araştırarak vardığım sonuç.

Rampage KB-R136(RED Switch) ve Rampage FURY Z​

Alikose01

80+ Bronze
Öncelikle şimdiden hayırlı olsun.

Kulaklık için ilk tercihim kesinlikle Hyperx Cloud II
Kablosuz istiyorsan Rampage Fury X

Geçen haftaya kadar Razer Blackwidow Elite ve Razer Basilisk V2 kullanıyordum.

Klavye önerisi olarak Razer tavsiye etmem çünkü sessiz bir klavye istemişsin ülkemizdeki bi çok razer green switch

Klavye ve Mouse combo yapayım sana uygun fiyatlı ve kaliteli deneyip araştırarak vardığım sonuç.

Rampage KB-R136(RED Switch) ve Rampage FURY Z​

kanka konu çok eski, bir arkadaş bilgi almak amaçlı yazmış onu bilgilendirdim, Razer barracuda X aldım çok memnunum.

VERUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Bora Gül
Instagram
bora_gul
Steam
bora_gul
Top Bottom