OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Eğer mikrofona önem vermiyorsanız G733 alabilirsiniz.Aklımdaki markalar: SteelSeries , Razer , Logitech diğer üreticilerden almayı düşünmüyorum.
Hazır konuma gelmişken önerdiğiniz ürünlerininde linkini atarsanız sevinirim ( Klavye çok sesli olmasın istiyorum, Kulaklık Kablosuz olursa güzel olur ama şart değil, Mouse'um zaten kaliteli olduğu için pek değiştirmek istemiyorum ama yinede param kalırsa değiştirebilirim)
BÜTÇEM Hepsi İçin 3000TL
Şuan kulaklığımın kablosunda bir sorun olduğu için bazen sesleri kötü veriyor o yüzden onu değiştiricem (SteelSeries Arctics 1,
Klavyedeki bazı tuşlar artık düzgün çalışmıyor ( SteelSeries apex 150 )
Mouse Razer mamba 16000 Wireless ( Bunda bir sorun yok, biraz pahalı olduğu için yeni seti komple razer yapsam mı diye düşünüyorum )
Sizce Klavye - Mouse ve Kulaklık setimi hangi markadan yaparsam daha güzel durur.
NOT: "Aynı markadan olmak zorunda mı" diyenler için; Sadece güzel bir setim olsun diyorum, hazır 2 parçamda arızalanmışken.
Kablosuz ve hafif bir kulaklık 1700 tl seviyelerinde.
Eğer hardcore fps oyuncusuyum diyorsanız C2 wireless veya kablolu modeli var.
Klavye olarak G Pro TKL var 1200 tl civarında
Eğer TKL istemezseniz G512 var 800 tl civarında
Onu da istemezseniz ASUS TUF K7 var
LogitechG733 mavi rengi siteden farklı renklerine de bakabilirsiniz.
Logitech G G733 Kablosuz RGB 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı - Mavi (981-000943)
LIGHTSPEED kablosuz teknolojisi, size 29+ saat pil ömrü ve 20 metreye kadar güvenilir kablosuz özgürlük sağlar.
www.gaming.gen.tr
UZUN URL VAR BUNA TIKLAYIN
HyperX Cloud 2 Wireless
UZUN URL BUNA TIKLAYIN
Logitech G PRO TKL Normal
Logitech G Pro GX Blue Ingilizce RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Logitech G Pro GX Blue Ingilizce RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile 920-009392 ITOPYA'da
www.itopya.com
Logitech G Pro LoL Serisi GX Brown Ingilizce TKL RGB Gaming Klavye | ITOPYA
Logitech G Pro LoL Serisi GX Brown Ingilizce TKL RGB Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile 920-010537 ITOPYA'da
www.itopya.com
Logitech G G512 GX Brown Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Logitech G G512 GX Brown Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile 920-009353 ITOPYA'da
www.itopya.com
ASUS TUF Gaming K7 Optik RGB Türkçe Mekanik Gaming Klavye - Linear Switch (90MP0191-B0YA00)
TUF Gaming K7’nin ışık hızıyla çalışan Optik Mekanik anahtarları ile savaşa alanında zafer sizin olacak. Oyun tarzınıza göre doğrusal veya dokunsal anahtarlar arasında tercihinizi yapın ve…
www.gaming.gen.tr