Musty.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 128
Merhabalar bir ikilemde kaldım size danışmak istedim şuan hali hazırda kullandığım kulaklık steelseries arctis 1 ve gayet memnunum, tek sıkıntısı mikrofonu hareket ettirilebiliyor, ve hareket ettirildikten sonra deformasyon oldu ve kabloları kopma raddesine geldi o yüzden uzun zamandır bantlı bir şekilde kullanıyorum, asıl soru şu yeni kulaklık mı alayım yoksa arctis 1 e yeni mikrofon mu alayım ne dersiniz
www.trendyol.com
www.gittigidiyor.com
www.pttavm.com
bulabildiğim mikrofonlar burada muhtemelen orijinaller.
Eğer karar sonucu yeni kulaklık almayı düşünürsem de alacağım kulaklık
www.itopya.com
SteelSeries Arctis 1 Kulaklıklar Için Mikrofon 61375 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Arctis 1 Kulaklıklar Için Mikrofon 61375 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
SteelSeries Arctis 1 Kulaklıklar için Mikrofon 61375 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
SteelSeries Arctis 1 Kulaklıklar için Mikrofon 61375 en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! SteelSeries Arctis 1 Kulaklıklar için Mikrofon 61375 incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
SteelSeries Arctis 1 Kulaklıklar için Mikrofon - PttAVM
SteelSeries Arctis 1 Kulaklıklar için Mikrofon 61375 2 Yıl SteelSeries Türkiye Garantili - 2025
bulabildiğim mikrofonlar burada muhtemelen orijinaller.
Eğer karar sonucu yeni kulaklık almayı düşünürsem de alacağım kulaklık
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'da