Neler Yeni

Yeni kulaklık mı almalıyım yoksa?

Yeni Kulaklık Mı almalıyım Yoksa mikrofonu bozuk olan arctis 1 e yeni mikrofon mu almalıyım

• şuan kullandığım arctis 1 e yeni mikrofon almak

• Yeni Kulaklık almak

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Musty.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Mustafa Çelikörs
Merhabalar bir ikilemde kaldım size danışmak istedim şuan hali hazırda kullandığım kulaklık steelseries arctis 1 ve gayet memnunum, tek sıkıntısı mikrofonu hareket ettirilebiliyor, ve hareket ettirildikten sonra deformasyon oldu ve kabloları kopma raddesine geldi o yüzden uzun zamandır bantlı bir şekilde kullanıyorum, asıl soru şu yeni kulaklık mı alayım yoksa arctis 1 e yeni mikrofon mu alayım ne dersiniz

bulabildiğim mikrofonlar burada muhtemelen orijinaller.

Eğer karar sonucu yeni kulaklık almayı düşünürsem de alacağım kulaklık

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Hocam almak istediğiniz kulaklık güzeldir. Bir ara deneyimleme fırsatım olmuştu güzel bir ürün.

Musty.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Mustafa Çelikörs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

emoemir09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emirhan Kahyaoğlu
Eğer kulaklık diğer yonleliyle eskidi gibi hissediyorsan ve tabi bütçen varsa yeni kulaklık alabilirsin .

Mert

80+ Silver
Boşa para vermeye gerek yok, yetkili servisten mikrofon fiyatını sormak lazım.

Musty.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Mustafa Çelikörs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer kulaklık diğer yonleliyle eskidi gibi hissediyorsan ve tabi bütçen varsa yeni kulaklık alabilirsin .
hocam kulaklığı 1 sene önce bimden 350 tl ye aldım çok eskidiğini düşünmüyorum ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boşa para vermeye gerek yok, yetkili servisten mikrofon fiyatını sormak lazım.
hocam steelseries in sitesinde arctis 1 mikrofonu 10 euro ya satılıyor 10 euro da 160 tl oluyor bundan sonuca varırsak trendyol yada hepsiburada gibi sitelerden almamın sakıncası yok gibi?

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9

Şu videoyu da izle derim ondan sonra kafanda bir kaç şey oluşabilir. Mikrofon kalitesi benim aşırı hoşuma gitti.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,384
İsim
Ahmet Sevinç
Merhabalar bir ikilemde kaldım size danışmak istedim şuan hali hazırda kullandığım kulaklık steelseries arctis 1 ve gayet memnunum, tek sıkıntısı mikrofonu hareket ettirilebiliyor, ve hareket ettirildikten sonra deformasyon oldu ve kabloları kopma raddesine geldi o yüzden uzun zamandır bantlı bir şekilde kullanıyorum, asıl soru şu yeni kulaklık mı alayım yoksa arctis 1 e yeni mikrofon mu alayım ne dersiniz

bulabildiğim mikrofonlar burada muhtemelen orijinaller.

Eğer karar sonucu yeni kulaklık almayı düşünürsem de alacağım kulaklık

memnunsan hocam steel series devam et nede olsa diğer kulaklıklar tatmin etmeyebilir

Top Bottom