Neler Yeni

Yardım Yeni laptop alıp sorunlar yaşadım öneri alabilirim

Lastzero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Enes Koşar
Arkadaşlar yeni ürün aldım yaklaşık 1 sene önce casper excalibur g 770 modeli teknosadan aldım touch sorunlar çıktı 5-10 kez yetkili servise gönderdim yenisini verdiler kutuyu açar açmaz etiketsiz barkodsuz kapak rengi kahverengi geldi tekrar yenisini talep ettim yenisi geldi şuan elimde olan bilgisayar onda sıkıntı yoktu 2-3 ay sonra tekrar touch pad de takılmalar yaşadım araştırdım kronikmiş üst modeli ile yükseltmek istedim kabul etmediler kronik olmadıgını söylediler önerileriniz nelerdir nasıl bi yol izlemeliyim

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Anıl Aykın
Arkadaşlar yeni ürün aldım yaklaşık 1 sene önce casper excalibur g 770 modeli teknosadan aldım touch sorunlar çıktı 5-10 kez yetkili servise gönderdim yenisini verdiler kutuyu açar açmaz etiketsiz barkodsuz kapak rengi kahverengi geldi tekrar yenisini talep ettim yenisi geldi şuan elimde olan bilgisayar onda sıkıntı yoktu 2-3 ay sonra tekrar touch pad de takılmalar yaşadım araştırdım kronikmiş üst modeli ile yükseltmek istedim kabul etmediler kronik olmadıgını söylediler önerileriniz nelerdir nasıl bi yol izlemeliyim
Casper bu yüzden alınmaz işte. Touch pad çok sorun yaratmıyorsa senin için böyle devam et derim, para iadesi yapmazlar herhalde :D. Bazen düzeltme taktikleri oluyor araştırıp bakman lazım. Ya da yetkili servisi bunaltıcaksın sürekli laptobu yollayacaksın. Lenovo'da alınmaz mesela onunda kroniği hemen değil de bir süre sonra çıkabiliyor. Eski Lenovo laptobumda klavye sorunu çıktı ve kronikmiş ama aradan yaklaşık 1 sene sonra patlak verdi. Düzeltmenin taktiği vardı, belki bununda vardır.

Son düzenleme:

onurckn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur
Arkadaşlar yeni ürün aldım yaklaşık 1 sene önce casper excalibur g 770 modeli teknosadan aldım touch sorunlar çıktı 5-10 kez yetkili servise gönderdim yenisini verdiler kutuyu açar açmaz etiketsiz barkodsuz kapak rengi kahverengi geldi tekrar yenisini talep ettim yenisi geldi şuan elimde olan bilgisayar onda sıkıntı yoktu 2-3 ay sonra tekrar touch pad de takılmalar yaşadım araştırdım kronikmiş üst modeli ile yükseltmek istedim kabul etmediler kronik olmadıgını söylediler önerileriniz nelerdir n
Mesaj otomatik birleştirildi:

g770 lerde kronik bu sorun

Lastzero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Enes Koşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Casper bu yüzden alınmaz işte. Tocuh pad çok sorun yaratmıyorsa senin için böyle devam et derim, para iadesi yapmazlar herhalde :D. Bazen düzeltme taktikleri oluyor araştırıp bakman lazım. Ya da yetkili servisi bunaltıcaksın sürekli laptobu yollayacaksın. Lenovo'da alınmaz mesela onunda kroniği hemen değil de bir süre sonra çıkabiliyor. Eski Lenovo laptobumda klavye sorunu çıktı ve kronikmiş ama aradan yaklaşık 1 sene sonra patlak verdi. Düzeltmenin taktiği vardı, belki bununda vardır.
teknoloji sans işi ama bunlarda kronik tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum çünkü haklısınız böylede kullanabilirim sadece touch pad sıkıntı ama söyle bi durumda var bozuk ürüne para vermiş oluyorum bu kötü bir durum

g770 lerde kronik bu sorun
evet çoğunda varmış internetten çok araştırmadan almıştım ve bunu kabul etmiyorlar bu kronik oldugunu

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Anıl Aykın
teknoloji sans işi ama bunlarda kronik tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum çünkü haklısınız böylede kullanabilirim sadece touch pad sıkıntı ama söyle bi durumda var bozuk ürüne para vermiş oluyorum bu kötü bir durum
O şansı arttırmak için daha iyi yerleri seçmek lazım. Benim için mesela touch pad çok büyük bir sorun değil çünkü touch pad'in benim için işlevi yetersiz kaldığı için mouse ile dolanırım ve açıkçası çokta uğraşmazdım. Klavyede ctrl tuşu vesaire olsaydı iş değişirdi :D. Dediğim gibi eğer sorun değilse çokta uğraşmaya değmez ama sizde haklısınız, bozuk cihaza boşa da para verilmez.

ConquerorXIV

80+ Gold
Tek sorunu touch pad olduğuna şükret

Lastzero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Enes Koşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O şansı arttırmak için daha iyi yerleri seçmek lazım. Benim için mesela touch pad çok büyük bir sorun değil çünkü touch pad'in benim için işlevi yetersiz kaldığı için mouse ile dolanırım ve açıkçası çokta uğraşmazdım. Klavyede ctrl tuşu vesaire olsaydı iş değişirdi :D. Dediğim gibi eğer sorun değilse çokta uğraşmaya değmez ama sizde haklısınız, bozuk cihaza boşa da para verilmez.
aynen öyle benim içinde sorun değil çok fazla kullanmıyorum ama sonuçta sıfır ürün almışım 2 defa değişmiş ve artık gına geldi elimden geleni yapıcam gerisi mecbura kalınca mouse ile kullanıcam yapacağım bişey yok iyi ürünlerde de sorun çıkıyor tabi bu tarz markalara göre daha az bir marka neden müşterisini mağdur eder anlamış değilim bir daha kolay kolay o markadan cihaz almam

Tek sorunu touch pad olduğuna şükret
kardeşim normal olan bana hatasız bir ürün vermesi tabi mecbura kalınca daha büyük bi sıkıntı olmamasıdır

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ismail
aynen öyle benim içinde sorun değil çok fazla kullanmıyorum ama sonuçta sıfır ürün almışım 2 defa değişmiş ve artık gına geldi elimden geleni yapıcam gerisi mecbura kalınca mouse ile kullanıcam yapacağım bişey yok iyi ürünlerde de sorun çıkıyor tabi bu tarz markalara göre daha az bir marka neden müşterisini mağdur eder anlamış değilim bir daha kolay kolay o markadan cihaz almam

kardeşim normal olan bana hatasız bir ürün vermesi tabi mecbura kalınca daha büyük bi sıkıntı olmamasıdır
Markayı kötülemek için söylemiyorum ama casper ürünlerinde enteresan kronik sorunlar oluyor.Arkadaşımda güncel bi laptop var chrome'da gezerken uçak sesi çıkartıyor...

ConquerorXIV

80+ Gold

O Markanın hatasız cihazı olduğunu sanmıyorum. Düzgün çalışan cihazı bile max 1 sene sonra sorun çıkarıyor

Lastzero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Enes Koşar
Markayı kötülemek için söylemiyorum ama casper ürünlerinde enteresan kronik sorunlar oluyor.Arkadaşımda güncel bi laptop var chrome'da gezerken uçak sesi çıkartıyor...
haklısınız bilmeden alınınca araştırmadan malesef

O Markanın hatasız cihazı olduğunu sanmıyorum. Düzgün çalışan cihazı bile max 1 sene sonra sorun çıkarıyor
bilemiyorum arkadaşımda üst modeli var onda şuanlık bi sıkıntı yok tabi seneye ne olur bilemem haklısın marka olarak müşteriyi memnun bırakamıyor bıraksada bidahaki alışımız tekrar o marka olsa yada önerebilsek

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Anıl Aykın
Parça kalitesi zaten iyi değil üstüne ekranı vesaire de pahalı.

Top Bottom