Yeni̇ Laptop Şarjı Hakkinda

Reaksiyon skoru
29
Merhaba arkadaşlar,

Ben linkteki laptopu aldım yurtdışından,

Ancak bataryasının girişi farklı olduğu için bi dönüştürücü tarzı bişey almam gerekiyor. Sorum şu alacağım dönüştürücü herhangi bi 250v olsa laptopumun bataryasına zarar verir mi ? Veya tam güç çekmesinde sıkıntı yaratır mı ? Ne almalıyım ?

Adaptör;
C9E5843B-62EF-4755-B424-2F88087DEC12.jpeg

D2003190-1FB7-43BC-AD1E-39294D067821.jpeg

Yok mu bilgili bi arkadaş??

Son düzenleme:
Herhangi bir dönüştürücü takabilirsin farketmiyor. Adaptör 100-250v arası çalışıyor zaten. Türkiye de prizler 240v sen hangi ülkeden aldın bilmiyorum ama sorun yaratmaz. Veya arkadaşın dediği gibi direkt o kablonun yerine yenisini de alabilirsin

Anladım hocam sağol
Post automatically merged:

Sağol kanka tamamdır
attığım tarzda bi kablo alıp geçerdim ben şahsen dönüştürücüyle uğraşmak yerine ama illa dönüştürücü diyorsan onda da sıkıntı yaşamazsın düzgün bir şey aldığın sürece elektrik akımı sonuçta bu performans düşüşü olmaz kablolar sağlam olduğu sürece.
bir de şey sorucam. Ben bu laptopun tam performansta çalıştığını anlamak için hangi testleri yapmam gerek ?

Anladım hocam sağol
Post automatically merged:

Sağol kanka tamamdır

bir de şey sorucam. Ben bu laptopun tam performansta çalıştığını anlamak için hangi testleri yapmam gerek ?
sağlam bir oyun çalıştırıp ekran kartının kaç wattla çalıştığına ve ekran kartı kullanıma bakabilirsin direkt. bu laptopun ekran kartı kaç watt bilmiyorum ama atıyorum 100 olsun. eğer 100 watt çekiyorsa ve ekran kartı yüzde yüz kullanımdaysa tam güçte demektir. bazı test programları da var ama onlar hakkında çok bilgim yok. bildiğim en kolay yöntem bu.

sağlam bir oyun çalıştırıp ekran kartının kaç wattla çalıştığına ve ekran kartı kullanıma bakabilirsin direkt. bu laptopun ekran kartı kaç watt bilmiyorum ama atıyorum 100 olsun. eğer 100 watt çekiyorsa ve ekran kartı yüzde yüz kullanımdaysa tam güçte demektir. bazı test programları da var ama onlar hakkında çok bilgim yok. bildiğim en kolay yöntem bu.
Anladım kral sağol yardımların için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,782
Üyeler
190,974
Son üye
Vantablack1
Geri