bilgisayarın bataryasını sokup çıkarılabilir batarya zaten fişte oynasak bataryayı eskitmemek için sıkıntı olurmuHocam siz az önce bilgisayarın bataryasını söküp direkt bilgisayarı prizden kullanmaktan mı bahsettiniz ben mi yanlış anladım?
Eski bir laptopta öyle yapıyordum bu yüksek modellerde sıkıntı çıkarmıbilgisayarın bataryasını sokup çıkarılabilir batarya zaten fişte oynasak bataryayı eskitmemek için sıkıntı olurmu
bilgisayarın bataryasını sokup çıkarılabilir batarya zaten fişte oynasak bataryayı eskitmemek için sıkıntı olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eski bir laptopta öyle yapıyordum bu yüksek modellerde sıkıntı çıkarmı
Abranın bataryasının söküldüğüne emin misiniz?bilgisayarın bataryasını sokup çıkarılabilir batarya zaten fişte oynasak bataryayı eskitmemek için sıkıntı olurmu
Eski bir laptopta öyle yapıyordum bu yüksek modellerde sıkıntı çıkarmı
Abranın bataryasının söküldüğüne emin misiniz?
Birherde görmüştüm amaAbranın bataryasının söküldüğüne emin misiniz?
Birherde görmüştüm ama
Cihazı cumartesi sipariş verdimYeni cihazların hiç birinde batarya sökülmüyor, sökülüyorsa bildiğim kadarıyla cihazınız yeni değildir.
Sitesinde çok pahalı gözüküyor, kaçtan aldınız?Birherde görmüştüm ama
monsterda batarya kasayı açmadan dışından takıldığından çıkıyorYeni cihazların hiç birinde batarya sökülmüyor, sökülüyorsa bildiğim kadarıyla cihazınız yeni değildir.
önceden millet öyle oynuyordu ama şimdi bilemedimYeni monster abra a7 v14.2.4 aldım fişte kullanılıyor zaten oyun bilgisayarları bataryayı eskitmemek için takmasak sıkıntı olurmu direk fişte çalışsa
Şuanda sipariş bölümünde üretim yazıyor bu ne anlama geliyor bilen varmı kargo kaç günde gelir ortalama olarakAslında yeni bilgisayarlarda gücü prizden çekiyor , yetmediği yerde pilden çekiyor. Bende lenovo var. Güncel olarak şuanda %83 şarjda ve dolmuyor Alıntıyı görüntüle
Belki sizde de böyle ayar vardır. Bir de bazı oyunlarda pil azalıyor . Prizden gelen güç yetmeyip pilden de çekiyor sanırım(bendeki lenovonun sorunlu modeli değil 2 saatte %5 felan gidiyor, arkadaşımda dell var onda da oyunda batarya azalıyor benimki kadar). Belki pil çıkartırsanız pilden güç çekmek isteyeceği yerde sorun olabilir.