Neler Yeni

Yeni Laptopta Bataryayı Çıkarıp Şarjda Oynayasak Sorun Olur Mu?

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kaan
Yeni monster abra a7 v14.2.4 aldım fişte kullanılıyor zaten oyun bilgisayarları bataryayı eskitmemek için takmasak sıkıntı olurmu direk fişte çalışsa

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,870
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam siz az önce bilgisayarın bataryasını söküp direkt bilgisayarı prizden kullanmaktan mı bahsettiniz ben mi yanlış anladım?

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam siz az önce bilgisayarın bataryasını söküp direkt bilgisayarı prizden kullanmaktan mı bahsettiniz ben mi yanlış anladım?
bilgisayarın bataryasını sokup çıkarılabilir batarya zaten fişte oynasak bataryayı eskitmemek için sıkıntı olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgisayarın bataryasını sokup çıkarılabilir batarya zaten fişte oynasak bataryayı eskitmemek için sıkıntı olurmu
Eski bir laptopta öyle yapıyordum bu yüksek modellerde sıkıntı çıkarmı

TİTAN.

80+ Platinum
Çıkmaz kanka

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,870
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Abranın bataryasının söküldüğüne emin misiniz?

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
Yeni cihazların hiç birinde batarya sökülmüyor, sökülüyorsa bildiğim kadarıyla cihazınız yeni değildir.

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kaan
Birherde görmüştüm ama

Birherde görmüştüm ama
Yeni cihazların hiç birinde batarya sökülmüyor, sökülüyorsa bildiğim kadarıyla cihazınız yeni değildir.
Cihazı cumartesi sipariş verdim

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,870
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kaan
Demekki yanlışmış

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Enes
monsterda batarya kasayı açmadan dışından takıldığından çıkıyor

Yeni monster abra a7 v14.2.4 aldım fişte kullanılıyor zaten oyun bilgisayarları bataryayı eskitmemek için takmasak sıkıntı olurmu direk fişte çalışsa
önceden millet öyle oynuyordu ama şimdi bilemedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mehmet Çolak
lenovolarda vantage üzerinden direk prizden çalışmasını açabiliyosun bataryaya akım girmiyo öyle bi özelliği var mı bak istersen

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Aslında yeni bilgisayarlarda gücü prizden çekiyor , yetmediği yerde pilden çekiyor. Bende lenovo var. Güncel olarak şuanda %83 şarjda ve dolmuyor
1679298743035.png

Belki sizde de böyle ayar vardır. Bir de bazı oyunlarda pil azalıyor . Prizden gelen güç yetmeyip pilden de çekiyor sanırım(bendeki lenovonun sorunlu modeli değil 2 saatte %5 felan gidiyor, arkadaşımda dell var onda da oyunda batarya azalıyor benimki kadar). Belki pil çıkartırsanız pilden güç çekmek isteyeceği yerde sorun olabilir.

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kaan
Aslında yeni bilgisayarlarda gücü prizden çekiyor , yetmediği yerde pilden çekiyor. Bende lenovo var. Güncel olarak şuanda %83 şarjda ve dolmuyor Alıntıyı görüntüle
Belki sizde de böyle ayar vardır. Bir de bazı oyunlarda pil azalıyor . Prizden gelen güç yetmeyip pilden de çekiyor sanırım(bendeki lenovonun sorunlu modeli değil 2 saatte %5 felan gidiyor, arkadaşımda dell var onda da oyunda batarya azalıyor benimki kadar). Belki pil çıkartırsanız pilden güç çekmek isteyeceği yerde sorun olabilir.
Şuanda sipariş bölümünde üretim yazıyor bu ne anlama geliyor bilen varmı kargo kaç günde gelir ortalama olarak

Top Bottom