Neler Yeni

Yeni m2ye format attım ama ssdsiz çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Batuhan Çeker
Başlıktaki gibi m2 takıp ssd yi biçimlendirip m2ye temiz kurulum yaptım lakin ssd yi çıkardım sonra açmaya çalıştığımda açılmadı
reboot and select proper boot device böyle bi hata aldım sanırım ssdye birşeyler kurmuş tekrar taktığımda açıldı bunu yeni formatsız nasıl düzeltebilirim çözümü varmı başına gelen

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Melih Baygör
bios üzerinden boot ayarlarını değiştirdin mi hocam? hangi ssd ile sistemin açılmasını istiyorsan onu 1. sıraya almalısın. ssd içerisindeki windowsu da silmeni tavsiye ederim. sistem diski olarak formatlandığı için sana sıkıntı çıkarabilir.

Outhis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
-------
Başlıktaki gibi m2 takıp ssd yi biçimlendirip m2ye temiz kurulum yaptım lakin ssd yi çıkardım sonra açmaya çalıştığımda açılmadı
reboot and select proper boot device böyle bi hata aldım sanırım ssdye birşeyler kurmuş tekrar taktığımda açıldı bunu yeni formatsız nasıl düzeltebilirim çözümü varmı başına gelen
Daha önce bana da oldu yeni m2 aldığımda

Bende nasılsa windowsun bir kısmı yeni m2yi bir kısmı eski m2ye kurulmuş diğer m2 yi çıkardığımda çalışmaz olmuştu.

Formatsız bi çözüm bilmiyorum ben bir daha kurulum yaptım tek m2 takılı iken

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,833
İsim
Hacı
Boot sata ssd de kalmış. Sata ssd yi sök, sadece m2 takili iken format at düzelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Batuhan Çeker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bios üzerinden boot ayarlarını değiştirdin mi hocam? hangi ssd ile sistemin açılmasını istiyorsan onu 1. sıraya almalısın. ssd içerisindeki windowsu da silmeni tavsiye ederim. sistem diski olarak formatlandığı için sana sıkıntı çıkarabilir.
Değiştirdim söylediğim gibi 1. Sıraya ssd yi almazsam çalışmıyor ama windows m2de kurulu ssdye bişeyler kurmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önce bana da oldu yeni m2 aldığımda

Bende nasılsa windowsun bir kısmı yeni m2yi bir kısmı eski m2ye kurulmuş diğer m2 yi çıkardığımda çalışmaz olmuştu.

Formatsız bi çözüm bilmiyorum ben bir daha kurulum yaptım tek m2 takılı iken
Bende öylw yapıcam mecburen başka çözümü varmı diye sorayım dedim

Boot sata ssd de kalmış. Sata ssd yi sök, sadece m2 takili iken format at düzelir.
Farkındayım onunda işte başka çözümü varmı acaba diye sordum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,833
İsim
Hacı
Değiştirdim söylediğim gibi 1. Sıraya ssd yi almazsam çalışmıyor ama windows m2de kurulu ssdye bişeyler kurmuş

Bende öylw yapıcam mecburen başka çözümü varmı diye sorayım dedim

Farkındayım onunda işte başka çözümü varmı acaba diye sordum
YOK.

Top Bottom