Öneri Yeni Modem Alacağım Öneri Alıyorum.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Keenetic Extra DSL AC1200 Almayı düşünüyorum. Trendyol'da hazır trendyol param var. onları da kullanmak istiyorum. bu modeller extra dsl mi yoksa ürün bilgisini eksik mi girmişler.
Screenshot_20200923-134649.png

Screenshot_20200923-133936.png

@mertkuskapan bu modemin incelemesi vardı. max 300-400tl bir modem arıyorum. kablosuz hızının paket hızıyla yakın olması, ping artışı yapmaması. hızlı çalışması lazım.

@mertkuskapan abi ASUS AC-750 diğer adıyla AC-51 almayı düşünüyorum keenetic biraz pahalı geldi de 😬. sence alınır mı ?

Keenetic Extra DSL AC1200 Almayı düşünüyorum. Trendyol'da hazır trendyol param var. onları da kullanmak istiyorum. bu modeller extra dsl mi yoksa ürün bilgisini eksik mi girmişler. Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
@mertkuskapan bu modemin incelemesi vardı. max 300-400tl bir modem arıyorum. kablosuz hızının paket hızıyla yakın olması, ping artışı yapmaması. hızlı çalışması lazım.
şu linkten Keenetic'in Extra DSL model modemini, şu linkten ise Omni DSL modemini satın alabilirsin. Standart bir ev kullanıcısı için Omni DSL modeli yeterli olacaktır. Ancak bzim evimizde interneti kullanan çok kişi var ve bben modemden ekstra ekstra özellikleri kullanıyorum diyorsan ve 4 anten olsun, çekim gücü daha iyi olsun diyorsan Extra DSL modelini tercih edebilirsin. Tavsiyem bu modemi alman olacaktır çünkü gerçekten çok sağlam bir marka tarafından üretiliyor ve sık sık yazılım güncellemesi de veriyorlar. Ayrıca yazılım güncellemesinin otomatik olarak yapılması da gerçekten çok faydalı ve işlevsel bir özellik.

Ayrıca modem arayüzü de çok basit. Sana benim kullandığım Omni DSL model modemden bir arayüz görüntüsü aktarayım.

Ekler

• eaa.JPG
    eaa.JPG
    182.1 KB · Hit: 42
Sık sık torrent indiyorsan, torrent destekli modemlerden al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,918
Üyeler
189,348
Son üye
kakashixg
Geri