Yardım Yeni modem aldığım halde hızımda değişen pek fark olmadı ?

pendragon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
223
İnternet altyapım yaklaşık 90 mbps hız destekliyordu fakat ben türktelekom modemiyle yaklaşık 15-25 arası hız alıyordum modemden kaynaklı diye Önerileriniz üzere TendaV12 Modelini aldım fakat internet hızım göründüğü gibi çok artmadı şimdide yaklaşık 30-40 arası alıyorum

Kablosuz bağlantı kullanıyorum laptop ile bundan kaynaklı olabilir mi ?

Son düzenleme:
İnternet altyapım yaklaşık 90 mbps hız destekliyordu fakat ben türktelekom modemiyle yaklaşık 15-25 arası hız alıyordum modemden kaynaklı diye Önerileriniz üzere TendaV12 Modelini aldım fakat internet hızım göründüğü gibi çok artmadı

Kablosuz bağlantı kullanıyorum laptop ile bundan kaynaklı olabilir mi ?
kullandığınız paket 100mb destekliyor mu

bina ankastre kutusunda yada kablolamada sorun olabilir türknete destek açıp yaz gelip kontrol sağlıyorlar
hocam garip olanda 2.4 ghz kanalı 5 ghz kanalından daha fazla hız sağlıyor

internetten uzaktaysan 5G Çöp gibi çalışır 5g alanı bir oda kadar
yakında kasa alıcağım kasayı aldıgım zaman modemide yanıma taşıyacağım umarım düzelir dediğiniz gibi

yakında kasa alıcağım kasayı aldıgım zaman modemide yanıma taşıyacağım umarım düzelir dediğiniz gibi
hocam modemin yanında hız testi yapabilir misiniz? kablosuz 80 civarı alırsanız sorun yoktur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer 80 civarı alamazsanız müşteri hizmetlerine durumunuzu anlatın.

hocam modemin yanında hız testi yapabilir misiniz? kablosuz 80 civarı alırsanız sorun yoktur
hocam laptopla biraz zor çok şey bağlı sıkışık bi yerde ama telefonla modemin yanına gidip denedim 100 mbps nin tamamını alıyor hatta 101 - 102 ye çıkıyor

internetten uzaktaysan 5G Çöp gibi çalışır 5g alanı bir oda kadar
bunu öğrendiğim iyi oldu modemi en iyisi yanıma taşıyayım teşekkür ederim yardımcı oldunuz

hocam laptopla biraz zor çok şey bağlı sıkışık bi yerde ama telefonla modemin yanına gidip denedim 100 mbps nin tamamını alıyor hatta 101 - 102 ye çıkıyor

bunu öğrendiğim iyi oldu modemi en iyisi yanıma taşıyayım teşekkür ederim yardımcı oldunuz
rica ederim

Geri