Yardım yeni modem ping sorunu

Reaksiyon skoru
1
iyi geceler eski modem arızalandı yeni bir modem aldık fakat internet hızı çok düşük oyunlarda felan ping sorunu yaşıyorum ne yapmam lazım kafayı yicem yardım edin

Eski modem bulabilirseniz tekrar takın ping düzeliyorsa yeni modemi iade edin.

iyi geceler eski modem arızalandı yeni bir modem aldık fakat internet hızı çok düşük oyunlarda felan ping sorunu yaşıyorum ne yapmam lazım kafayı yicem yardım edin
Başka modem ile deneyin yoksa servis sağlayıcınızı arayın

Merhaba evde kaç kişi internete bağlaıyor acaba , eğer modeminizin işlemci hızı düşük veya bilgisayarınıza bir internet kablosu çekerseni zping değerinizde azalma meydana gelecektir teşekkürler.

Modeminiz neden arızalandı ? Garanti kapsamına giriyorsa, yenisini isteyin. En doğal hakkınız.

Derdinize derman olmak açısından şunu söyleyebilirim : Eski modemde yaptığınız arayüz ayarlarını, bu modemde de yapmayı unutmayın.

Modeminiz neden arızalandı ? Garanti kapsamına giriyorsa, yenisini isteyin. En doğal hakkınız.

Derdinize derman olmak açısından şunu söyleyebilirim : Eski modemde yaptığınız arayüz ayarlarını, bu modemde de yapmayı unutmayın.
çok teşekkür ederim yardımlarınız için fakat yaptım ancak olmadı diyebilirim

Geri