ensckr44521
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
iyi geceler eski modem arızalandı yeni bir modem aldık fakat internet hızı çok düşük oyunlarda felan ping sorunu yaşıyorum ne yapmam lazım kafayı yicem yardım edin
kablolar felan aynı taktım modemde bir sorun olmaması lazım amaEski modem bulabilirseniz tekrar takın ping düzeliyorsa yeni modemi iade edin.
Başka modem ile deneyin yoksa servis sağlayıcınızı arayıniyi geceler eski modem arızalandı yeni bir modem aldık fakat internet hızı çok düşük oyunlarda felan ping sorunu yaşıyorum ne yapmam lazım kafayı yicem yardım edin
kapatıp açiyimi resetlessemmi bilemedimEski modem bulabilirseniz tekrar takın ping düzeliyorsa yeni modemi iade edin.
Tabi resetleyebilirsin istediğin zaman.kapatıp açiyimi resetlessemmi bilemedim
deneyip geliyorumTabi resetleyebilirsin istediğin zaman.
Modeminiz neden arızalandı ? Garanti kapsamına giriyorsa, yenisini isteyin. En doğal hakkınız.iyi geceler eski modem arızalandı yeni bir modem aldık fakat internet hızı çok düşük oyunlarda felan ping sorunu yaşıyorum ne yapmam lazım kafayı yicem yardım edin
çok teşekkür ederim yardımlarınız için fakat yaptım ancak olmadı diyebilirimModeminiz neden arızalandı ? Garanti kapsamına giriyorsa, yenisini isteyin. En doğal hakkınız.
Derdinize derman olmak açısından şunu söyleyebilirim : Eski modemde yaptığınız arayüz ayarlarını, bu modemde de yapmayı unutmayın.