Balporsuğu0600
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Turkcell'in verdiği modem yeterli değil bundan dolayı elimde olan modemi takmak istiyorum çalışır mı sadece kabloları taksam ya da ne yapmam gerekir?
ne anlatıyorsun hocam adam ben 10 mbps olan internetimi 1000 mbps ye çıkartmak istiyorum falan mı demiş? modem internet hızını yükseltmek için mi değiştiriliyor? modemi güçsüzse evde modeme uzak kalan odalarda sinyal zayıflayacağından internet iyi çekmez. bu yüzden değiştirmek isteyebilir.Frimanın verdiği mbps yı sağlar öyle olsaydı 5 mbps lik tarifeyi alır 1000 mbps lik modemi takar işime bakardım öyle olmuyor işler
firmanın verdiği kullanıcı adı ve şifresiyle birlikte yeni takacağın modemin kurulumunu yapıp kullanabilirsin hocam.Turkcell'in verdiği modem yeterli değil bundan dolayı elimde olan modemi takmak istiyorum çalışır mı sadece kabloları taksam ya da ne yapmam gerekir?
modem/router farketmez şifreye sahip olduktan sonra istediğin cihazı bağlarsınUlan forumdan soğuttunuz be şerefsizler rooter yazsaymıs oda şerefsizler forumu kullananı