Neler Yeni

Yeni monitör aldım ekran gelmiyor nasıl düzeltilir?

Mushlee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal özçelik
Arkadaşlar yeni monitör aldım hdmi ile laptopa bağlamaya çalışıyorum monitörde sinyal yok diyor. Kabloda ve laptopta sıkıntı yok başka cihazlarda sorun olmuyor. Bir kaç yerde monitörü hdmi ye ayarla diyen olmuş bu monitörde öyle bi ayar yok galiba. Sadece açma kapama ve arkada kırmızı analog tuşu var basıyorum bir işe yaramıyor. MSI G272QPF E2 model.

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Cücümbiş
sen monitörü prize taktıgından emin misin? arkadaki kırmızı analog tuşuna basılı tutup oradan hdmi seçeceksin onu diyorlar nasıl bir işe yaramıyor veya bilgisayardan görüntü ayarlarından ekran yansıtmayi seçmemişsindir

Mushlee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal özçelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sen monitörü prize taktıgından emin misin? arkadaki kırmızı analog tuşuna basılı tutup oradan hdmi seçeceksin onu diyorlar nasıl bir işe yaramıyor veya bilgisayardan görüntü ayarlarından ekran yansıtmayi seçmemişsindir
Monitör prize takılı:) sinyal yok ekranı geliyor sonuçta. Arkadaki analog tuşuna basılı tutmayı denedim herhangibir şey değişmiyor ekranda. Bilgisayardanda görüntü yansıtmayı seçiyorum yine değişen bir şey yok

Mushlee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal özçelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar biraz kurcaladımda laptopta görüntü ayarlarına girdiğimde ekranlar kısmında monitör gözüküyor. Yani hdmi girişi çalışıyor demek oluyor galiba. Benim laptop 60hz 1080 çözünürlükte. Ama monitör 180 hz 2k çözünürlükte. Bunlarla alakalı bir sıkıntı olabilirmi acaba bunun düzenlemesini nasıl yapmam gerekiyor?

Top Bottom