hocam marka model nedir? gamepower mı?Alıntıyı görüntüleMerhaba yeni bir monitör satın aldım. Ekranda yukarıdaki görseldeki gibi beyazlıklar var, sizce bunlar bi sıkıntı yaratır mı? Ciddi bir sorun mu? Abiler ablalar cevaplarınızı bekliyorum.
ışık sızması tum cruved monitörlerde var bende bile var 10 tane arkadaşımı tanıyorum hepsinde var var da var yani kafana takma ;DAlıntıyı görüntüleMerhaba yeni bir monitör satın aldım. Ekranda yukarıdaki görseldeki gibi beyazlıklar var, sizce bunlar bi sıkıntı yaratır mı? Ciddi bir sorun mu? Abiler ablalar cevaplarınızı bekliyorum.
tüm curved monitörlerde yok ve kafaya takılmaması gereken bir şey değil.ışık sızması tum cruved monitörlerde var bende bile var 10 tane arkadaşımı tanıyorum hepsinde var var da var yani kafana takma ;D
Cevabınız içimi rahatlattı teşekkür ederim.ışık sızması tum cruved monitörlerde var bende bile var 10 tane arkadaşımı tanıyorum hepsinde var var da var yani kafana takma ;D
Asus tuf vg27vIşık sızması gibi. Monitörünüz nedir?
Asus tuf vg27vhocam marka model nedir? gamepower mı?
için rahat olsun zaten akranlık odada ve ekran karanlık olunca oluyor gunluk kullanımda sorun teşkil etmez iade etseniz de cruved aldıgınız surece hepsi aynı tum cruvedlerde var ama 24 inc ve 1800r olursa gorulme ihtimali daha az ben iade etmedim zaten gerek te yok bence dediğim gibi 1 hafta geçince farketmeyeceksin bile karanlıkta olsandaCevabınız içimi rahatlattı teşekkür ederim.
Cevabın için teşekkürleriçin rahat olsun zaten akranlık odada ve ekran karanlık olunca oluyor gunluk kullanımda sorun teşkil etmez iade etseniz de cruved aldıgınız surece hepsi aynı tum cruvedlerde var ama 24 inc ve 1800r olursa gorulme ihtimali daha az ben iade etmedim zaten gerek te yok bence dediğim gibi 1 hafta geçince farketmeyeceksin bile karanlıkta olsanda
Bende de curved var, ışık sızması da var. Ben artık görmüyorum bile.için rahat olsun zaten akranlık odada ve ekran karanlık olunca oluyor gunluk kullanımda sorun teşkil etmez iade etseniz de cruved aldıgınız surece hepsi aynı tum cruvedlerde var ama 24 inc ve 1800r olursa gorulme ihtimali daha az ben iade etmedim zaten gerek te yok bence dediğim gibi 1 hafta geçince farketmeyeceksin bile karanlıkta olsanda