çok rahatsız olmuyosan iade etme ben şahsen çok rahatsız olurdumarkadaşlar iade etmelimiyim gaming gecesinden almıştım ama ileride sorun çıkartır heralde.
yok zaten oynarken belli olmuyor sadece test yaparken gördüm bi tanesi sağ en üst köşede ekran kısmında deyil diğeri sol üst taraflarda.çok rahatsız olmuyosan iade etme ben şahsen çok rahatsız olurdum
marka model nedir? mesela MSI 6-8 tane ölü piksel yoksa değişim yapmıyor.
marka model nedir? mesela MSI 6-8 tane ölü piksel yoksa değişim yapmıyor.
hocam monitörü iade edersem başka bir tane yollama şansları yokmu acaba çünkü indirimli fiyata almıştım da.İade et direkt. Hiç uğraşma. Ölü pikselin garantisiyle de uğraşmak dert.
Marka model neydi dostum?hocam monitörü iade edersem başka bir tane yollama şansları yokmu acaba çünkü indirimli fiyata almıştım da.
Marka model neydi dostum?
İade et bence. Bende de AOC var 1 ölü piksel mevcut. Servis garantiye tabi tutmuyor. Aldıktan 6-7 ay sonra oluştuğu için de iade edemiyorum. Şimdi ölü piksel var diye değişim istesen firma ya müşteri memnuniyeti için direkt değişim yapacak (Amazon dışında yapan az) ya da değişim için servis raporu lazım diyerek garantiye gönderecek oradan da sonuç çıkmayınca sana geri dönecek. Sorunsuz iade için ölü pikseli belirtmeden direkt iade hakkımı kullanacağım diyerek iade edebilirsin.![]()
AOC 24G2ZE/BK 23.8" 0.5 ms 240 Hz FreeSync Premium IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bide bu monitörde saçma bir şekilde düşük giriç geçikmesi özelliği var ama hiç bir şekilde açılmıyor freesyng kapatınca gelmesi gerek ama gelmiyor.İade et bence. Bende de AOC var 1 ölü piksel mevcut. Servis garantiye tabi tutmuyor. Aldıktan 6-7 ay sonra oluştuğu için de iade edemiyorum. Şimdi ölü piksel var diye değişim istesen firma ya müşteri memnuniyeti için direkt değişim yapacak (Amazon dışında yapan az) ya da değişim için servis raporu lazım diyerek garantiye gönderecek oradan da sonuç çıkmayınca sana geri dönecek. Sorunsuz iade için ölü pikseli belirtmeden direkt iade hakkımı kullanacağım diyerek iade edebilirsin.
+Ek olarak incehesabi arayarak AOC marka monitörlerde ölü piksel çıkarsa direkt değişim yapıyor musunuz diye sorabilirsin. Monitör aldığından bahsetme yeni alacakmışsın gibi ara. Evet derlerse değişim iste.