Neler Yeni

yeni monitörde 2 tane ölü piksel çıktı

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
arkadaşlar iade etmelimiyim gaming gecesinden almıştım ama ileride sorun çıkartır heralde.

halitxct

80+ Silver

anjq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mehmet
marka model nedir? mesela MSI 6-8 tane ölü piksel yoksa değişim yapmıyor.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok rahatsız olmuyosan iade etme ben şahsen çok rahatsız olurdum
yok zaten oynarken belli olmuyor sadece test yaparken gördüm bi tanesi sağ en üst köşede ekran kısmında deyil diğeri sol üst taraflarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade et direkt. Hiç uğraşma. Ölü pikselin garantisiyle de uğraşmak dert.
hocam monitörü iade edersem başka bir tane yollama şansları yokmu acaba çünkü indirimli fiyata almıştım da.

WhoCares

80+ Gold
ben sana olacakları söylim sen iade etsen ayni fiyata alamazsın değişim istesen ürün yok demeleri ve başka model önerip fiyat var ki istemeleri muhtemel yada daha düşük bir model teklif edip aradan çıkartmaları

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,630
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
İncehesap birde eğer ki çok rahatsız etmiyorsa uğraşmayın üstteki arkadaşın dediği gibi bir olay yaşanır yüksek ihtimal.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İade et bence. Bende de AOC var 1 ölü piksel mevcut. Servis garantiye tabi tutmuyor. Aldıktan 6-7 ay sonra oluştuğu için de iade edemiyorum. Şimdi ölü piksel var diye değişim istesen firma ya müşteri memnuniyeti için direkt değişim yapacak (Amazon dışında yapan az) ya da değişim için servis raporu lazım diyerek garantiye gönderecek oradan da sonuç çıkmayınca sana geri dönecek. Sorunsuz iade için ölü pikseli belirtmeden direkt iade hakkımı kullanacağım diyerek iade edebilirsin.

+Ek olarak incehesabi arayarak AOC marka monitörlerde ölü piksel çıkarsa direkt değişim yapıyor musunuz diye sorabilirsin. Monitör aldığından bahsetme yeni alacakmışsın gibi ara. Evet derlerse değişim iste.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
İade et bence. Bende de AOC var 1 ölü piksel mevcut. Servis garantiye tabi tutmuyor. Aldıktan 6-7 ay sonra oluştuğu için de iade edemiyorum. Şimdi ölü piksel var diye değişim istesen firma ya müşteri memnuniyeti için direkt değişim yapacak (Amazon dışında yapan az) ya da değişim için servis raporu lazım diyerek garantiye gönderecek oradan da sonuç çıkmayınca sana geri dönecek. Sorunsuz iade için ölü pikseli belirtmeden direkt iade hakkımı kullanacağım diyerek iade edebilirsin.

+Ek olarak incehesabi arayarak AOC marka monitörlerde ölü piksel çıkarsa direkt değişim yapıyor musunuz diye sorabilirsin. Monitör aldığından bahsetme yeni alacakmışsın gibi ara. Evet derlerse değişim iste.
bide bu monitörde saçma bir şekilde düşük giriç geçikmesi özelliği var ama hiç bir şekilde açılmıyor freesyng kapatınca gelmesi gerek ama gelmiyor.

IMG_20230808_012027.jpg

Top Bottom