Üstünde on off tuşu varsa pcyi kapatınca bas tuşa kapansın monitörMonitör açılıyor HD’mi 1-2 diyor sonra no signal diyor sonra yine açılıyor HD’mi girşi kullanıyorum monitör 2 günlük 2 gündür aynı sorun
Üstünde on off tuşu varsa pcyi kapatınca bas tuşa kapansın monitör
Yani bu u söylemek bile garip ama arkadaşlar haklı. Monitörü kapatmazsan kapanmazdüğmesinden off konuma getırıyor musunuz ?
Yani bu u söylemek bile garip ama arkadaşlar haklı. Monitörü kapatmazsan kapanmaz
düğmesinden off konuma getırıyor musunuz ?
Daha önce çok monitör kullandım kasayı kapatınca kendisi otomatik kapanıyordu hepsi off tuşuna basınca evet kapanıyor ben bu işlemin otomatik olmasını istiyorum eski monitörlerim gibiÜstünde on off tuşu varsa pcyi kapatınca bas tuşa kapansın monitör
Hocam benim yeni monitorum kasa kapaninca kapaniyor ama eski samsung g3 modelimde yasadiginiz sorunu yasadim ve cozum olarak on off tuşunda buldum, ancak monitor ustundeki ayarlardan belki kendini kapama süresi gibi ayar vardirDaha önce çok monitör kullandım kasayı kapatınca kendisi otomatik kapanıyordu hepsi off tuşuna basınca evet kapanıyor ben bu işlemin otomatik olmasını istiyorum eski monitörlerim gibi
görmemişim bunu :dDaha önce çok monitör kullandım kasayı kapatınca kendisi otomatik kapanıyordu hepsi off tuşuna basınca evet kapanıyor ben bu işlemin otomatik olmasını istiyorum eski monitörlerim gibi
Ben ilk kez duyuyorum bunu. Monitör kasa kapanınca kapanamaz ki çünkü onun güç kaynağı farklı, yani onu başka bir prize takıyorsun sen monitörden komut vermeden monitör kapanmaz. Bende çok kullandım ama dediğini ilk kez duyuyorum.Daha önce çok monitör kullandım kasayı kapatınca kendisi otomatik kapanıyordu hepsi off tuşuna basınca evet kapanıyor ben bu işlemin otomatik olmasını istiyorum eski monitörlerim gibi
Bu tam olarak doğru değil.Ben ilk kez duyuyorum bunu. Monitör kasa kapanınca kapanamaz ki çünkü onun güç kaynağı farklı, yani onu başka bir prize takıyorsun sen monitörden komut vermeden monitör kapanmaz. Bende çok kullandım ama dediğini ilk kez duyuyorum.
Ben bilgisayarı açmak ve kapatmak iççin 5 tane tuşa basıyorum her seferindeBu tam olarak doğru değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
BIOS'ta bir ayar olabilir, kontrol et. Ben de kapanıyordu. Senin de önce ki monitörlerin kapanıyormuş, mutlaka bir ayar olmalı. Ya da monitörün ayarlarına bak.