Neler Yeni

Çözüldü✓ YENİ MONİTÖRÜMÜN EKRANINDAKİ BU ŞEY ÖLÜ PİKSEL Mİ YOKSA DIŞARDAN DARBE Mİ ALMIŞ?

Evet ya bende uğraşmayacağım yani ekrandaki ufak bir şey için iadeye gönderme ihtiyacı duymadım ileride de inşAllah sıkıntı çıkartmaz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şu an şehir dışındayım 2.5 ay sonra eve döneceğim iade etmem o yüzden pek mümkün değil zaten çok ufak bir şey olduğu için rahatsız etmedi ancak ileride sıkıntı çıkartır mı?
Çoğalma ihtimali var tamamen şans işi belki çoğalmaz bilemeyiz. Ama 5 ölü pixelde iade hakkın oluyor. Sıfır ürün alıyosun sonuç olarak darbede olsa ölü pixelde olsa iade edin derim yazık olmasın. İlerde sıkıntı çıkarırsa değiştirmiyorlar çünkü. Bi yolunu bulup iade edin bence

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Evet ya bende uğraşmayacağım yani ekrandaki ufak bir şey için iadeye gönderme ihtiyacı duymadım ileride de inşAllah sıkıntı çıkartmaz :)

Hocam şu an şehir dışındayım 2.5 ay sonra eve döneceğim iade etmem o yüzden pek mümkün değil zaten çok ufak bir şey olduğu için rahatsız etmedi ancak ileride sıkıntı çıkartır mı?

Hocam monitörü kurduktan sonra masaya götürürken bu lekenin olduğu yeri kapıya çarptım sanırım o yüzden oluşmuş olabilir 😅 ileride bi sıkıntı çıkarır mı?
Hiçbir şey olmaz. Aynı çiziğin yarısı benim monitörde ortalama 2 senedir var. Ölü piksel olmadığı için şükret. Ölü piksel yayılır ama bu çizik yayılmaz. Zaten belli bir süreden sonra o çiziği hiç görmeyeceksin :)

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Çoğalma ihtimali var tamamen şans işi belki çoğalmaz bilemeyiz. Ama 5 ölü pixelde iade hakkın oluyor. Sıfır ürün alıyosun sonuç olarak darbede olsa ölü pixelde olsa iade edin derim yazık olmasın. İlerde sıkıntı çıkarırsa değiştirmiyorlar çünkü. Bi yolunu bulup iade edin bence
Hocam şehir dışındayım maalesef 4 gün sonra 14 gün olacak beni rahatsız etmiyor şu anlık eğer büyürse garantiye gönderirim :)

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Hiçbir şey olmaz. Aynı çiziğin yarısı benim monitörde ortalama 2 senedir var. Ölü piksel olmadığı için şükret. Ölü piksel yayılır ama bu çizik yayılmaz. Zaten belli bir süreden sonra o çiziği hiç görmeyeceksin :)
Çok teşekkürler hocam vallaha içim rahatladı zaten daha 1 hafta kullanmama rağmen bazen ekrana bakınca çiziği bulamıyorum lan çizik nerdeydi diye kendi kendime konuşuyorum 😂

1 taneden bi şey olmaz hocam benim bundan önceki monitörde de vardı dert etmedim iadede etmedim. Bi de 1 tane için uğraşamam kargo vs filan çok uzun sürer 😄
Evet hocam bende kargosu vs. için iade etmedim zaten acil olarak şehir dışına çıkmam gerekiyordu bide onunla uğraşmayım dedim 😅

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Çok teşekkürler hocam vallaha içim rahatladı zaten daha 1 hafta kullanmama rağmen bazen ekrana bakınca çiziği bulamıyorum lan çizik nerdeydi diye kendi kendime konuşuyorum 😂

Evet hocam bende kargosu vs. için iade etmedim zaten acil olarak şehir dışına çıkmam gerekiyordu bide onunla uğraşmayım dedim 😅
Ne demek rica ederim :)

Top Bottom