yeni mouse alıcam ama kararsızım

Umuts

80+
Reaksiyon skoru
65
Bütçe
750
öncelikle belirteyim kendim rival 300s kullanıyorum ama son zamanlarda hantal ve fazla büyük olduğunu fark ettim. Yakın zamanda kuzenim geldi onda da corsair katar pro vardı onu denedim ve hoşuma gitti bundan yola çıkarak küçük bir mouse almaya karar verdim öncelikli olarak razer viper mini, deathadder v2 mini, ss rival 3(wireless-wired), logitech g305 modelleri var elimin uzunluğu 19cm ve eni de 8.5 9 civarı dediklerime benzer bir öneriniz olursa açığım ve wireless olursa daha güzel olur.(finger tip kullanıyorum)

Son düzenleme:
öncelikle belirteyim kendim rival 300s kullanıyorum ama son zamanlarda hantal ve fazla büyük olduğunu fark ettim. Yakın zamanda kuzenim geldi onda da corsair katar pro vardı onu denedim ve hoşuma gitti bundan yola çıkarak küçük bir mouse almaya karar verdim öncelikli olarak razer viper mini, deathadder v2 mini, ss rival 3(wireless-wired), logitech g305 modelleri var elimin uzunluğu 19cm ve eni de 8.5 9 civarı dediklerime benzer bir öneriniz olursa açığım ve wireless olursa daha güzel olur.
şu anda razer viper mini kullanıyorum indirimde 230 tl ye almıştım. 16 yaşımdayım elim orta-düşük arası mouse bir tık küçük geliyor ama pençe tuttuğum için çok sıkıntı olmuyor fakat ileride yaratır mı orası belli değil onun dışında gayet iyi bir mouse. ss rival 3 hem büyük eller içinde uygun ve kaliteli mouse fakat onu alırsanız iyi bir mousepad almanızı öneririm. diğerleri hakkında bilgim yok

Logitech G-402 Hyperion kullanıyorum, çok hafif olmasının yanı sıra çift sensör kullanıyor bu da maus zeminden 1 mm bile kalksa ibre oynamıyor anlamına geliyor. Daha fazlası için internetten videoları izleyebilirsiniz. Avuca tam oturuyor gerçi eliniz küçükse büyük gelebilir. Eliniz küçükse de G-302 kullandım o da mükemmel bir mouse fakat neden o kadar pahalı anlamamıştım hala anlamıyorum.

Daha çok ne tür oyunlar oynuyorsun kardeşim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim gibi ağırlıkla cs go ve fps oyunları oynuyorsan Zowie markasını öneririm sana gerçekten sensör acısından ve kullanım acısıdandan çok iyi iş çıkartıyorlar. Benim elim biraz büyük olduğu için EC2B kullanıyorum. Sana s1 daha uygun olur stokları çok az ülkede hatta siyahları kalmamış ben bunu buldum bakarak olursan stoklar sürekli yenileniyor bulabilirsin. https://www.hepsiburada.com/zowie-s1-divina-3200dpi-mavi-oyuncu-mouse-p-HBV00000QPWTP

Şu an G502 Lightspeed kullanıyorum ve çok memnunum. Mouse ilk başta biraz farklı gelmişti ama alıştıktan sonra çok güzel bi'mouse almanı tavsiye ederim. Mousede en önemli olaylardan birisi baş parmak için bi'yeri, fazladan sana 3g lık ağırlıklar vermesi. Lightspeed olan modeli pahalı gelebiliyor ana hero modelini alabilirsin.

Daha çok ne tür oyunlar oynuyorsun kardeşim?

Benim gibi ağırlıkla cs go ve fps oyunları oynuyorsan Zowie markasını öneririm sana gerçekten sensör acısından ve kullanım acısıdandan çok iyi iş çıkartıyorlar. Benim elim biraz büyük olduğu için EC2B kullanıyorum. Sana s1 daha uygun olur stokları çok az ülkede hatta siyahları kalmamış ben bunu buldum bakarak olursan stoklar sürekli yenileniyor bulabilirsin. https://www.hepsiburada.com/zowie-s1-divina-3200dpi-mavi-oyuncu-mouse-p-HBV00000QPWTPgeneld
zowie almayı düşünmüyorum

şu anda razer viper mini kullanıyorum indirimde 230 TL ye almıştım. 16 yaşımdayım elim orta-düşük arası mouse bir tık küçük geliyor ama pençe tuttuğum için çok sıkıntı olmuyor fakat ileride yaratır mı orası belli değil onun dışında gayet iyi bir mouse. ss rival 3 hem büyük eller içinde uygun ve kaliteli mouse fakat onu alırsanız iyi bir mousepad almanızı öneririm. diğerleri hakkında bilgim yok
razer viper mininin şekli mükemmel ama küçük gelmesinden korkuyorum sadece eni corsair katar prodan 0.5 cm falan küçüktü sanırım

Logitech G-402 Hyperion kullanıyorum, çok hafif olmasının yanı sıra çift sensör kullanıyor bu da maus zeminden 1 mm bile kalksa ibre oynamıyor anlamına geliyor. Daha fazlası için internetten videoları izleyebilirsiniz. Avuca tam oturuyor gerçi eliniz küçükse büyük gelebilir. Eliniz küçükse de G-302 kullandım o da mükemmel bir mouse fakat neden o kadar pahalı anlamamıştım hala anlamıyorum.
logitechin mouseları genel olarak iyi ancak g402 ve g502 modellerini almayı pek düşünmüyorum yine de önerin için sağ ol g302ye bakıcam.

Şu an G502 Lightspeed kullanıyorum ve çok memnunum. Mouse ilk başta biraz farklı gelmişti ama alıştıktan sonra çok güzel bi'mouse almanı tavsiye ederim. Mousede en önemli olaylardan birisi baş parmak için bi'yeri, fazladan sana 3g lık ağırlıklar vermesi. Lightspeed olan modeli pahalı gelebiliyor ana hero modelini alabilirsin.
ben şuan elimdeki hantal ve büyük mousedan kurtulmak istiyorum :/ o yüzden küçük bir model bakıyorum.

zowie almayı düşünmüyorum

razer viper mininin şekli mükemmel ama küçük gelmesinden korkuyorum sadece eni corsair katar prodan 0.5 cm falan küçüktü sanırım

logitechin mouseları genel olarak iyi ancak g402 ve g502 modellerini almayı pek düşünmüyorum yine de önerin için sağ ol g302ye bakıcam.

ben şuan elimdeki hantal ve büyük mousedan kurtulmak istiyorum :/ o yüzden küçük bir model bakıyorum.
Küçük model olarak g300s var ama yaklaşık 6 ay ömrü var o mouse nin garantiye yollayabilirsin. Bende kullandım taşıdığım oyunun ortasında bozuldu...

200 tl daha ekleme sansın varsa Viper Ultimate öneririm esiri iyi her anlamda

Geri