Neler Yeni

Yeni Nesil Konsol Alacağım Ama Kararsızım

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Arkadaşlar ps4 var ama ses çıkarması kontrollerin rahat gelmemesi gibi sebeplerden yeni konsol alacağım. Yeni nesil olsun istiyorum Almanya dan getirebiliyorum ama stok da bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Akiran

80+ Silver
Bütçe nedir? Xbox Series X veya S + Xbox Game Pass alabilirsin. PlayStation 5 oyunları TL kuru olarak çok pahalı.

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe nedir? Xbox Series X veya S + Xbox Game Pass alabilirsin. PS5 oyunları TL kuru olarak çok pahalı.

Kusura bakmayın yazmayı unuttum. Kendiminki üzerine 2500 civarı koyabilirim
Benimki artı oyunları
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almanyadan bulabilirseniz tanıdık gelecek

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yabancı devletler "OFF Stock" olarak geziyor uzun süredir ve stoklara girince ekmek gibi alınıyor.

Elinizi hızlı tutmanız lazım ya da ön sipariş vermeniz lazım. İstediğiniz ürünü PS5 olarak varsayıyorum çünkü bir tek o OFF Stock geziyor.

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Yabancı devletler "OFF Stock" olarak geziyor uzun süredir ve stoklara girince ekmek gibi alınıyor.

Elinizi hızlı tutmanız lazım ya da ön sipariş vermeniz lazım. İstediğiniz ürünü PS5 olarak varsayıyorum çünkü bir tek o OFF Stock geziyor.
Series x de bulamadım x de olur

Cevizli sucuk

80+ Bronze
5 k bütçe sanırım bu bütçeye en uygun series s olur kalan parayla monitörünüzü yada tv nizi iyi değilse değiştirebilir yada oyun alabilirsin amazon hb arada iyi fiyatları düşüyor

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
5 k bütçe sanırım bu bütçeye en uygun series s olur kalan parayla monitörünüzü yada tv nizi iyi değilse değiştirebilir yada oyun alabilirsin amazon hb arada iyi fiyatları düşüyor
Monitör 2k165hz tv 1080p60hz . Yani ben de series s düşünüyorum ama Almanya’da stok olduğunu bildiğiniz series x varsa 500 euro tam bütçe oluyor

Akiran

80+ Silver
Kusura bakmayın yazmayı unuttum. Kendiminki üzerine 2500 civarı koyabilirim
Benimki artı oyunları
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almanyadan bulabilirseniz tanıdık gelecek

Xbox Series X, Amazon Almanya'da stokta gözükmüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,743
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom