Yeni Nesil Matematik Hakkında

Merhaba. 8. sınıf öğrencisiyim. Yeni nesil matematik soruları hakkında tavsiye isteyeceğim.
Yeni nesil matematik sorularını yaparken soruyu okuyup anlıyorum ama çözüm yapamıyorum. Bu konu hakkında tavsiyeleriniz neler?
Pek düzenli çalıştığım söylenemez.
Öncelikle kesinlikle konu eksiğin olmaması lazım. Emin ol sonrası geliyor. İstersen sana tuttuğum notları atabilirim.

Örneğim,
Karekkök lü işlemlerde toplama çıkarma bölmeyi bilmezsen istersen soruyu 50 kere oku yine yapamazsın.

Önce en basitten zora doğru git ve paragraf çöz çok etkisi olur

Merhaba. 8. sınıf öğrencisiyim. Yeni nesil matematik soruları hakkında tavsiye isteyeceğim.
Yeni nesil matematik sorularını yaparken soruyu okuyup anlıyorum ama çözüm yapamıyorum. Bu konu hakkında tavsiyeleriniz neler?
Düzenli ders çalış
Soru kalıbını anlamaya çalış
Minimum günde 4 5 saat çalış
Ben 2 de başlıyorum 9 da bitiriyorum ders çalışmayı bende lgs ye gircem ve yeni başladım 😊
Oyun oynamayı bırak oynuyorsan onun yerinde ders çalış
Daha fazla lgs hakkında bilgi istersen @Rennes yardımcı olabilir

Düzenli çalışmazsan olmaz, bu kadar net. Çalış soru kalıplarını öğren öyle yaparsın. Her şey düzenli, sıkı çalışma ve soru kalıplarını öğrenmekte yatıyor.

Geri