Neler Yeni

Yeni Nesil Matematik Hakkında

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba. 8. sınıf öğrencisiyim. Yeni nesil matematik soruları hakkında tavsiye isteyeceğim.
Yeni nesil matematik sorularını yaparken soruyu okuyup anlıyorum ama çözüm yapamıyorum. Bu konu hakkında tavsiyeleriniz neler?
Pek düzenli çalıştığım söylenemez.
Öncelikle kesinlikle konu eksiğin olmaması lazım. Emin ol sonrası geliyor. İstersen sana tuttuğum notları atabilirim.

Örneğim,
Karekkök lü işlemlerde toplama çıkarma bölmeyi bilmezsen istersen soruyu 50 kere oku yine yapamazsın.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
Merhaba. 8. sınıf öğrencisiyim. Yeni nesil matematik soruları hakkında tavsiye isteyeceğim.
Yeni nesil matematik sorularını yaparken soruyu okuyup anlıyorum ama çözüm yapamıyorum. Bu konu hakkında tavsiyeleriniz neler?
Düzenli ders çalış
Soru kalıbını anlamaya çalış
Minimum günde 4 5 saat çalış
Ben 2 de başlıyorum 9 da bitiriyorum ders çalışmayı bende lgs ye gircem ve yeni başladım 😊
Oyun oynamayı bırak oynuyorsan onun yerinde ders çalış
Daha fazla lgs hakkında bilgi istersen @Rennes yardımcı olabilir

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Düzenli çalışmazsan olmaz, bu kadar net. Çalış soru kalıplarını öğren öyle yaparsın. Her şey düzenli, sıkı çalışma ve soru kalıplarını öğrenmekte yatıyor.

Top Bottom