Neler Yeni

Yeni Ocaklı Fırın Önerisi Hediye

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Evdeki ocaklı fırınımız bozulduğu için yenisini hediye olarak almayı düşünüyorum taksitle. Eskiden üretilmiş fırınımız şuan çoook uzun zamandır bizde. Günümüzde üretilenlerin iyi olmadığını hep duyuyoruz uzun ömürlü değiller. Ama alabiliceğim en iyisi hangisidir. Bir kaç öneriye ihtiyacım var.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,982
İsim
göksel yurtcan
20.000 30.000 arası max düşünüyorum ama fazlaca borç var ona göre araştırıyorum. Duruma göre değişir.
bosch iyidir eğer bu paraya bulunursada miele alınabilir

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bosch iyidir eğer bu paraya bulunursada miele alınabilir
Miele hem ankastre hemde 100.000 ve üstü fiyatları. Solo fırın bakıyorum. Multifonksiyonel olursa buharla temizleme özellikli iyi olur. Annem biraz yaşlı temizlenmesini kolaylaştırmak istiyorum

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,982
İsim
göksel yurtcan
Miele hem ankastre hemde 100.000 ve üstü fiyatları. Solo fırın bakıyorum. Multifonksiyonel olursa buharla temizleme özellikli iyi olur. Annem biraz yaşlı temizlenmesini kolaylaştırmak istiyorum
bosch derim hocam yıllarca sorun çıkarmadı bana

Freix

80+ Bronze
bosch ve siemens tercih edilebilir.

dipnot: 10 yıl bosch sattık geçen aylarada ürünlerimizi yenilerken siemens 10 bin daha uyguna geldi ve siemens tercih ettik. aynı seri ürünleri alırsanız siemens daha uyguna gelebilir araştırmanızı öneririm.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bosch ve siemens tercih edilebilir.

dipnot: 10 yıl bosch sattık geçen aylarada ürünlerimizi yenilerken siemens 10 bin daha uyguna geldi ve siemens tercih ettik. aynı seri ürünleri alırsanız siemens daha uyguna gelebilir araştırmanızı öneririm.
Şöyle bi bakıyorum arada multifonksiyonel fırın yapmıyorlar sanırım. Buharla temizleme özelliğide göremiyorum. 30k veripte bi özelliği olmayan bişi almak istemem

Freix

80+ Bronze
Şöyle bi bakıyorum arada multifonksiyonel fırın yapmıyorlar sanırım. Buharla temizleme özelliğide göremiyorum. 30k veripte bi özelliği olmayan bişi almak istemem
ecoclean özelliği var, tüm fırının kirini en alt tabakada topluyor sadece bez ile almak yeterli oluyor. (bahsettiğiniz fiyatlara bu özelliği sunan fırın bulunuyor)

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
ecoclean özelliği var, tüm fırının kirini en alt tabakada topluyor sadece bez ile almak yeterli oluyor. (bahsettiğiniz fiyatlara bu özelliği sunan fırın bulunuyor)
Böyle bir ürünü internetten sipariş vermek istemiyorum marka modele karar verip mağazadan almayı düşünüyorum

Freix

80+ Bronze
Böyle bir ürünü internetten sipariş vermek istemiyorum marka modele karar verip mağazadan almayı düşünüyorum
tabi sizin tercihiniz genelde %5 oranında indirimleri olur zorlaranız biraz daha uyguna gelebilir. Şimdiden hayırlı olsun.

Freix

80+ Bronze
Bulamıyorum ama bi model hala
en iyisi bir gününüzü ayırın ve bayiileri gezin. Çoğu bayii güzel yardımcı olacak, anlatacaklardır. En son düşünür karar verirsiniz.
(fiyat teklifi listesi isteyin yoksa ürünlerin kodlarını alın internetten de bir bakın)

Top Bottom