Öneri Yeni operatöre geçmek istiyorum.

ZeosK

80+
Reaksiyon skoru
15
Türktelekom ile sözleşmemiz bitti ve türktelekomu değiştirmek istiyorum çünkü fiyatına karşı aldığım hizmetten memnun değilim. Genel olarak herkesten türknet önerisi alıyorum fakat millenicom ve comnetin isminide duydum siz hangilerini önerirsiniz hiçbiri hakkında fikrim yok oyuzden.

Şuan türknet kullanıyorum ve memnunum. İsterseniz davet kodum ile 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz.

Türktelekom ile sözleşmemiz bitti ve türktelekomu değiştirmek istiyorum çünkü fiyatına karşı aldığım hizmetten memnun değilim. Genel olarak herkesten türknet önerisi alıyorum fakat millenicom ve comnetin isminide duydum siz hangilerini önerirsiniz hiçbiri hakkında fikrim yok oyuzden.
Comnetten çok şikayet var

Netspeed,Millenicom,Türknet bakabilirsiniz

Kendim Türknet kullanıyorum memnunum

Altyapı varsa Turkcell Super Online en ideali olacaktır.

Turkcell en babası
ben pek memnun değilim turkcellden. dizde tt den geçtik ama bazen yoktan yere indirme hızım 100kb s altına düşüyor, faturaları düzenli ödüyoruz. internet 24megabit ama çok sıkıntı çıkarıyor bize

Hocam altyapı sorgulayın varsa direk türknete geçin

ben pek memnun değilim turkcellden. dizde tt den geçtik ama bazen yoktan yere indirme hızım 100kb s altına düşüyor, faturaları düzenli ödüyoruz. internet 24megabit ama çok sıkıntı çıkarıyor bize
SOL her yerde iyi değil. Evde FTTH olmalı sorun yaşamamak için, özellikle FTTB altyapı olan evlerde çok sorun çıkıyor.

şuanlık araştırıyorum kank
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorgulattim 95mbps indirme 8 mbps upload verdi 140tl için doğru ise bence gayet yeterli
Doğru verir arada indirmr için 5 10 mb oynama olur onun haricinde bence mükemmel en kötü istediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz

Genelde cevaplarda türkcell gördüm türkcell güzel fakat 2 yıl taahhüt nedir Allah için Türknet bence daha mantıklı.

türknet

Doğru verir arada indirmr için 5 10 mb oynama olur onun haricinde bence mükemmel en kötü istediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz
Aynen bende öyle düşündüm,
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Genelde cevaplarda türkcell gördüm türkcell güzel fakat 2 yıl taahhüt nedir Allah için Türknet bence daha mantıklı.
Taahütlülerde benimde korktuğum şey o maalesef

Geri