The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Konu Sahibi Konu Sahibi
low - medium gidergt 520m ile nasıl oynanır?
low - medium gidergt 520m ile nasıl oynanır?
Bilmiyorum.@Rambo Bıçağı kanka çıkmadımı be hala şu yeni sezonu
girmiyomusun oyunaBilmiyorum.
Benim onu acabilecek bilgisayarim yok su andagirmiyomusun oyuna
ben sildim diye bakamıyorum.
anladım teşekkürler.Benim onu acabilecek bilgisayarim yok su anda
olunca hikaye modu rehberi de gelecek
kanka kazazedeleri i kurtarma görevi varya kazazedelerinn yanında fişekler var onları bulurken hava fişek atmadan bul ellerindeki fişekleri kullanmamış oluyorlar böylelikle onlardakini alıp dolaba koyabilirsin aynı durumu bende yaşamıştım , ama dediğim gibi kazazedeleri havaya fişek atmadan bulman lazım.Merhaba
dostum yaklaşan fırtına görevinde erzak dolabına yardım silahı mermileri lazım tüm hariteyı tavaf ettim o gizli yer altı depolarına baktım aradım taradım bulamadım aslında bi ara vardı kurtlar saldırdı normal silah kırılınca elde tek silah o kaldı 1-2 fişek sıktım mecbur hayatta kalmak için
şimdi 1 tane koydum dolaba 1 tane daha istiyor nasıl bulabilirm
@Rambo Bıçağı
zevk meselesi.Şu hayatta kalma oyunlarını bir ben mi sevmiyorum ya. Valla çok sıkıcı geliyor benim için. Yok karnını doyur yok git ateş yak ısın yemek için avlanmaya çalış çok külfetli geliyor bana. Uğraşmıyorum. Ben daha çok Core oyun deneyiminden hoşlanıyorum. Yani bildiğimiz düz giden hikayeli oyunlar.
Hocam hayatta kalma türünü en başta ben de sevmiyordum çünkü hantal geliyorlardı. Başka oyunlarda oradan oraya zıplamak, araba patlatmak bana daha zevkli geliyordu ama zaman geçtikçe alışmaya başladım.Şu hayatta kalma oyunlarını bir ben mi sevmiyorum ya. Valla çok sıkıcı geliyor benim için. Yok karnını doyur yok git ateş yak ısın yemek için avlanmaya çalış çok külfetli geliyor bana. Uğraşmıyorum. Ben daha çok Core oyun deneyiminden hoşlanıyorum. Yani bildiğimiz düz giden hikayeli oyunlar.
Doğrudur dostum ben denedim bu türe girmeyi ama olmadı. Bundan 10 sene önce önce olsa katlanabilirdim o zaman bir şeylere daha çok sabrım vardı. Şimdi eskisi gibi sabırlı olamadığımdan katlanılmaz geliyor dediğin gibi çok hantal. tabii ki kesinlikle kötü oyunlar demiyorum sadece benlik değil keza Long Dark türünün en iyi oyunu bence.Hocam hayatta kalma türünü en başta ben de sevmiyordum çünkü hantal geliyorlardı. Başka oyunlarda oradan oraya zıplamak, araba patlatmak bana daha zevkli geliyordu ama zaman geçtikçe alışmaya başladım.
Hocam hayatta kalma türünü en başta ben de sevmiyordum çünkü hantal geliyorlardı. Başka oyunlarda oradan oraya zıplamak, araba patlatmak bana daha zevkli geliyordu ama zaman geçtikçe alışmaya başladım.
yok kanka haritayı tekrar gezdim hiç b i yerde cıkmadı meretkanka kazazedeleri i kurtarma görevi varya kazazedelerinn yanında fişekler var onları bulurken hava fişek atmadan bul ellerindeki fişekleri kullanmamış oluyorlar böylelikle onlardakini alıp dolaba koyabilirsin aynı durumu bende yaşamıştım , ama dediğim gibi kazazedeleri havaya fişek atmadan bulman lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
zevk meselesi.