YENİ OYUN KOLU ÖNERİSİ

Xbox da sadece kendi kolları çalışıyor diye biliyorum. Elindeki xbox kolunu satma sebebin nedir? Pc de de çalışıyor zaten.
Xbox kolunun gereksiz fiyatı olduğunu düşünüyorum hocam o bütçede daha iyi kol alırım diye düşündüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel duruyor. Teşekkürler

Ben yurtdışından whatgeek sitesinden aldım ama tr içinde gizala satıyor gamesir ürünlerini
hocam selam sizin tavsiyenizle cyclone 2 almıştım ama ürünün ışıklarında sorun vardı bu yüzden iade ettim.
Aynı sorun tekrar olur mu bilmem ama tekrardan almayı düşünüyorum çünkü koldan çok memnundum.
Siz whatgeek üzerinden siyahını nasıl aldınız acaba? o daha güzel durduğu için onu istiyorum ama eğer çok uğraştırıcıysa 2 hafta içerisinde gelecekmiş o zaman alırım.

hocam selam sizin tavsiyenizle cyclone 2 almıştım ama ürünün ışıklarında sorun vardı bu yüzden iade ettim.
Aynı sorun tekrar olur mu bilmem ama tekrardan almayı düşünüyorum çünkü koldan çok memnundum.
Siz whatgeek üzerinden siyahını nasıl aldınız acaba? o daha güzel durduğu için onu istiyorum ama eğer çok uğraştırıcıysa 2 hafta içerisinde gelecekmiş o zaman alırım.
Benim kolumda ışık sorunu olmadı hocam tekrar siparişinizde olsa bile whatgeek sorunlu ürünü geri iade almadan size yenisini gönderiyor iyi bir garanti servisleri var. Mavi forumda kendi konularımdan 4500 tl ile başlayan konuda anlatıyordu bir arkadaş alma yöntemini bakabilirsiniz oraya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 günde geliyor yaklaşık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,198
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri