gbaleft
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
ELİNE SAĞLIK KRAL ABİM.
Caps için özür.
ELİNE SAĞLIK KRAL ABİM.
"İlgi Alanları" olabilir, tam karşılığı.Ama isminde tam karar kılamadım. Sevdiği kategori ya da ilgilendiği kategoriler diye değiştirebilirim.
İsteyenin istediğini yazabilmesi zaten saçma olan şey. Adam oraya yazacak bilgisayar toplamada iyiyim, önerdiği sistemlerde çöp parçalar havada uçuşacak. Ama açıklamasında bilgisayar toplamada iyi yazıyordu, konu sahibi bunun ayrımını nasıl yapacak?Zaten ondan bahsetmiyor. Herkes istediğini yazacak işte. Yeni gelen de yazacak eski gelen de.
Kötü sistem toplarsa linç yer zaten Bunu kötüye kullanmazlar sanmıyorum.İsteyenin istediğini yazabilmesi zaten saçma olan şey. Adam oraya yazacak bilgisayar toplamada iyiyim, önerdiği sistemlerde çöp parçalar havada uçuşacak. Ama açıklamasında bilgisayar toplamada iyi yazıyordu, konu sahibi bunun ayrımını nasıl yapacak?
Doğru diyorsunuz ama bunun kontrolü için bir ton kişi lazım, veya birkaç kişi oturup sadece bununla ilgilenecek.İsteyenin istediğini yazabilmesi zaten saçma olan şey. Adam oraya yazacak bilgisayar toplamada iyiyim, önerdiği sistemlerde çöp parçalar havada uçuşacak. Ama açıklamasında bilgisayar toplamada iyi yazıyordu, konu sahibi bunun ayrımını nasıl yapacak?
Umarım, bakalım görürüz kötüye kullanım olursa.Kötü sistem toplarsa linç yer zaten Bunu kötüye kullanmazlar sanmıyorum.
Elinize sağlık.Ama isminde tam karar kılamadım. Sevdiği kategori ya da ilgilendiği kategoriler diye değiştirebilirim.
daha görünür bir yerde olamaz mı? mesela katılım tarihi yazan yerin altında vs.
ama çoğu kişi oraya bakmıyoki@Mehmet Yılmaz Peki şöyle yapsak? Hakkında yerine profilde şu kısımda gözükse? Daha fazla kişi görebilir bu sayede.
Alıntıyı görüntüle
İmzamıza kendimizde yazabiliriz ki bir anlamı kalmaz özelliğin@Mehmet Yılmaz bence imza kısmının altında yazabilir çok iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama çoğu kişi oraya bakmıyoki