[Yeni Özellik] Forumdaki Kullanıcılar Ana Kategori Seçimi Yapabilecek!

Hakkımda kısmında gözüküyor mu bir bakar mısınız?

Zaten ondan bahsetmiyor. Herkes istediğini yazacak işte. Yeni gelen de yazacak eski gelen de.
İsteyenin istediğini yazabilmesi zaten saçma olan şey. Adam oraya yazacak bilgisayar toplamada iyiyim, önerdiği sistemlerde çöp parçalar havada uçuşacak. Ama açıklamasında bilgisayar toplamada iyi yazıyordu, konu sahibi bunun ayrımını nasıl yapacak?

İsteyenin istediğini yazabilmesi zaten saçma olan şey. Adam oraya yazacak bilgisayar toplamada iyiyim, önerdiği sistemlerde çöp parçalar havada uçuşacak. Ama açıklamasında bilgisayar toplamada iyi yazıyordu, konu sahibi bunun ayrımını nasıl yapacak?
Kötü sistem toplarsa linç yer zaten :D Bunu kötüye kullanmazlar sanmıyorum.

Doğru diyorsunuz ama bunun kontrolü için bir ton kişi lazım, veya birkaç kişi oturup sadece bununla ilgilenecek.

Ama isminde tam karar kılamadım. Sevdiği kategori ya da ilgilendiği kategoriler diye değiştirebilirim.
Elinize sağlık.
Bence ilgili olduğu kategori daha mantıklı bir seçim olur diye düşünüyorum.

@Mehmet Yılmaz Peki şöyle yapsak? Hakkında yerine profilde şu kısımda gözükse? Daha fazla kişi görebilir bu sayede.

1614765844973.png

@Mehmet Yılmaz bence imza kısmının altında yazabilir çok iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama çoğu kişi oraya bakmıyoki
İmzamıza kendimizde yazabiliriz ki bir anlamı kalmaz özelliğin :)

1614765963548.png

Senin isminin üstüne geldiğimde gözükse mesela hoş durur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,901
Üyeler
184,698
Son üye
Turaninho
Geri