Ana kategori seçimi diye aratAma ne diye arayacağımı düşünüyorum bunu
Ama ne diye arayacağımı düşünüyorum bunu
Zaten Elle yazmak daha mantıklı. Mesela ben oraya İnternet yazsam adam beni KabloNet üstadı vb. Sanabilir. Halbuki KabloNetten bir şey anlamıyorumBunu yaparım amma velakin elle yazmak zorunda kalırsınız, ama reaksiyon skorunun altında göstertmem Sadece profilinizde yazar
Profilde yazsada güzel olur bence.Bunu yaparım amma velakin elle yazmak zorunda kalırsınız, ama reaksiyon skorunun altında göstertmem Sadece profilinizde yazar
ADAM YA ADAM KRAL.Eklentisi varsa bakarım.
Mehmet AB 16dk olmuş yaptın mı ?Bunu yaparım amma velakin elle yazmak zorunda kalırsınız, ama reaksiyon skorunun altında göstertmem Sadece profilinizde yazar
Bilgiyi sık takıldığı konulara göre ölçmek saçma, ek olarak forumda yeni olup buradakilerden bilgili olabilecek insanların da olduğunu unutmamanız gerek. Her türlü ezberciliğe karşıyım.Bu sayede hangi kullanıcı ne konularda bilgili bunu çok daha kısa bir yol ile öğrenmiş oluruz.
Zaten ondan bahsetmiyor. Herkes istediğini yazacak işte. Yeni gelende yazacak eski gelende.Bilgiyi sık takıldığı konulara göre ölçmek saçma, ek olarak forumda yeni olup buradakilerden bilgili olabilecek insanların da olduğunu unutmamanız gerek. Her türlü ezberciliğe karşıyım.
Elinize sağlık.