Yeni parçalar aldım nasıl

neden intel islemci?
Sivi sogutma 360mm parasina 240mm
5060ti parasina 9060xt .

1 bu senin aldığın palit kartlara benzemez
2 intel ana kartım olduğu için aldım
3 kasam 360mm desteklemiyor
kartın nitro plus diye diğer 9060xt lerden daha fazla performans almayacaksın 3 5 derece daha serin çalışacak sadece ayrıca o fiyata phantom spirit veya frost commender alsaydın o sıvı soğutmadan daha iyi performans gösterirdi

1 bu senin aldığın palit kartlara benzemez
2 intel ana kartım olduğu için aldım
3 kasam 360mm desteklemiyor
Kasaniz 360mm desteklemiyorsa onun yerine hava sogutucu alinabilir.
Illede sivi sogutucu lazimsa.
Fakat guncel islemciniz ve anakartiniz nedir?

Kasaniz 360mm desteklemiyorsa onun yerine hava sogutucu alinabilir.
Illede sivi sogutucu lazimsa.
Fakat guncel islemciniz ve anakartiniz nedir?
Hocam attığınız kart 8gb alınmaz
Ana kartım msi pro b760 mp ddr4 ve i3 13100f
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kartın nitro plus diye diğer 9060xt lerden daha fazla performans almayacaksın 3 5 derece daha serin çalışacak sadece ayrıca o fiyata phantom spirit veya frost commender alsaydın o sıvı soğutmadan daha iyi performans gösterirdi
Tm 9060 xt ve i5 14600kf nasıl olur

Aynı para? + 2500 ve asus dual siz nvdiadan devam edin
Enescim kendim amd kullaniyorum fakat 21 22k bandinda 9060xt alip urunler nasil denildiginde,Nvdi alinmasi gerek lafina alinmaman gerek.9060xt nin mantikli olmasi sebebi 5060ti ile 5k gibi bir fark olmasi.

Enescim kendim amd kullaniyorum fakat 21 22k bandinda 9060xt alip urunler nasil denildiginde,Nvdi alinmasi gerek lafina alinmaman gerek.9060xt nin mantikli olmasi sebebi 5060ti ile 5k gibi bir fark olmasi.
Reis ona bakarsan o fiyatlara rx 7800 xt de var ama güç kaynağım yetmiyodu hadi desene rx 7800xt yerinede 5060 ti al

birader insanlardan tavsiye istemişsin yeni parçalar aldım nasıl demişsin insanlarda sana bir şey demiş ne anlatıyorsun anlamadım ki en tepe model değil istersen azot ile soğutup da oc et 9060xt yi 5060ti daha iyi bir kart teknolojisi ve bir çok oyunla çok daha optimize çalışması verimli olması cabası palit marka şu marka bu marka ne farkeder hepsi aynı kartı satıyor nitro + olunca pcnin içine bakanlar offff buneymiş böyle ya demicek yani 8 10cm kalınlığında taktıktan sonra dahada bakmayacağın bir parça

Geri