Thelastmfi
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
Beyler yeni sistem topladım başta açılmadı sonra flash ile bios güncellesi yaptım açıldı sonra kapattım pc yi şimdi yine açılmıyor
Anakartta uyarı yanıyormuBeyler yeni sistem topladım başta açılmadı sonra flash ile bios güncellesi yaptım açıldı sonra kapattım pc yi şimdi yine açılmıyor
Hayır öyle bir özelliğide yok galibaAnakartta uyarı yanıyormu
Hayır öyle bir özelliğide yok galiba
Anakart :msi b650-s wifiSistemi yaz komple
Oo yepyeni sistem bide pc açılıyor görüntümü gelmiyor yoksa direk mi açılmıyorAnakart :msi b650-s wifi
Ekran kartı:saphire rx9070xt
Ram:xpg 16x2 ddr5
İşemci:7500f
Psu:raijintek 1000w gold cratos
Kasa:raijintek atreus bt4
Var ama gpu nun altında kalıyor yüksek ihtimalHayır öyle bir özelliğide yok galiba
Hiç güç yokOo yepyeni sistem bide pc açılıyor görüntümü gelmiyor yoksa direk mi açılmıyor
Kısa devre olabilir öyle olunca pc açılmıyor peki sizde pc 1 saniyelik açılma anına girip (fanları rgbleri çalıştırması) gibi mi yoksa hiçbir hareketlilik yokmuHiç güç yok
0Kısa devre olabilir öyle olunca pc açılmıyor peki sizde pc 1 saniyelik açılma anına girip (fanları rgbleri çalıştırması) gibi mi yoksa hiçbir hareketlilik yokmu
Psu kaynaklı olabilir ekran kartının altına bakıp uyarı ışığı yanıyomu diye kontrol et orda anakartta
xpg ramler bazen uyumsuzluk yapabiliyor diyorlardı belki ondandır
Sanmıyorum hocam ilk bastığımdada böyleydi sonra bios tuşu ile flash takıp güncelleme yaptı o sıra kendi açıldı windows yükledim kapattım sonra 1 ssd daha taktım şimdi açılmıyorPsu kaynaklı olabilir ekran kartının altına bakıp uyarı ışığı yanıyomu diye kontrol et orda anakartta
O Diğer ssd yi çıkarıp deneyinSanmıyorum hocam ilk bastığımdada böyleydi sonra bios tuşu ile flash takıp güncelleme yaptı o sıra kendi açıldı windows yükledim kapattım sonra 1 ssd daha taktım şimdi açılmıyor