Ama neye göre ?Bunlar iyi ama pahalı olmayan demiş.
Hayırlı olsun, GTA 5, ETS, RDR2 v.s popüler oyunlar birde Witcher 3DA G3
1-Counter Strike Nexon ZombiesYeni bilgisayar alan arkadaşlara çok pahalı olmayan güzel hikayeli kesin bunu oynamalısın dediğiniz oyunlar var mı? Vardır illaki paylaşın![]()
Pardon, Witcher sık sık indirime giriyor aklıma geldi Forza Horizan 4Bunlar iyi ama pahalı olmayan demiş.
https://store.steampowered.com/app/271590/Grand_Theft_Auto_V/ Gta5 alabilirsin. Hem online hem de Story mod için zaman iyi geçer.BÜTÇE OYUN İYİYSE TEK OYUN İÇİN 50 70 LİRA FALAN DİĞER OYUNLAR 20 30 LİRA OLABİLİR
witcher benimde aklımda var zaten çok övüyorlar fiyatı 60 liraPardon, Witcher sık sık indirime giriyor aklıma geldi Forza Horizan 4
bf1 280 lira1-Counter Strike Nexon Zombies
2-Ravenfield
3-BF1
4-Ark
5-RDR2
6-Minecraft
Güzel oyun ama sevmeyeni de var bence indirime girdiğinde alın benim arkadaşım da yüksek bir miktara almıştı oyunu hic sevmedi iadede yapmamıştı ben orta paketini 15tlye aldımwitcher benimde aklımda var zaten çok övüyorlar fiyatı 60 lira
iyi o zaman indirimde alayım hatta ben ne indirimdeyse onları alayım beğendiklerimiGüzel oyun ama sevmeyeni de var bence indirime girdiğinde alın benim arkadaşım da yüksek bir miktara almıştı oyunu hic sevmedi iadede yapmamıştı ben orta paketini 15tlye aldım