Kimyasal bir kokumu ?Arkadaşlar 4070'li bir sistemi yeni aldım hafif böyle nasıl desem teknoloji gibi bir garip koku gelıyor betimlediniz mi sorun olur mu anlamadım ilk aldığım için mi
Isınan bir soğutucu bloğun jelatini üzerinde kalmış olabilir oda koku yapar bir kontrol et.Aynen onun gibi denilebilir çok oyun oynamadım ama yüksek ayar 2 saat falan açtım ısınmada felan sorun yoktu 60derecelerdeydi 4 5 gündür kullanmıyorum
Olum 60 derecedeyken hiç mi fark etmezsin PC yandığınıAynen onun gibi denilebilir çok oyun oynamadım ama yüksek ayar 2 saat falan açtım ısınmada felan sorun yoktu 60derecelerdeydi 4 5 gündür kullanmıyorum
Sahibinden, az kullanılmış "yeni kokusu üzerinde" pcArkadaşlar 4070'li bir sistemi yeni aldım hafif böyle nasıl desem teknoloji gibi bir garip koku gelıyor betimlediniz mi sorun olur mu anlamadım ilk aldığım için mi
Biz nasıl ve neden betimleyelim? Sen anlatıyorsun.Arkadaşlar 4070'li bir sistemi yeni aldım hafif böyle nasıl desem teknoloji gibi bir garip koku gelıyor betimlediniz mi sorun olur mu anlamadım ilk aldığım için mi
Eğer öyle bir koku biliyorsanız kendi kafanızda ne demek istedğimi betimleşisinizdir diye demek istedim.Amacın ne usta çıkıntı mısın ? canın mı sıkıldıBiz nasıl ve neden betimleyelim? Sen anlatıyorsun.
Konunu inceledim de anakartı değiştirtmedin mi ciddenBende böyle bir olay yaşadım hatta normal karşıladım ama annem baya yanık kokusu var dedi onada normal dedik içime kurt düşüp tüm parçalara baktım sonra arka kapağı açtığımda cpu kablosunun yerinde olmadığını ve anakartın arkasındaki pimlere deyip eridiğini gördüm. Hemen götürdüm aldığım yere. Hatta bununla ilgili konu açtım alta ekliyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
DA-G7 Sistemde yanık kokusu
Merhabalar sistemde sorun yok fakat yanık kokusu var. Buna baktığımda kontrol tarafından geldiğini farkettim. Acaba bunun sebebi nedir?forum.donanimarsivi.com
Benim pc ilk geldiğinde yanık kokusu almadım ve 80-90 derece arasında çalışıyor benim ekran kartı Yanık kokusundan eminsen bence iade ve ya değişim talebinde bulunArkadaşlar 4070'li bir sistemi yeni aldım hafif böyle nasıl desem teknoloji gibi bir garip koku gelıyor betimlediniz mi sorun olur mu anlamadım ilk aldığım için mi