Neler Yeni

Kasadan yanık kokusu geliyor

raxon46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yuşa Eskalen
Anladim ilgin icin tesekkur ederim oncellikle. Yarin ilk basta disari cikip calistirip bir koklayacagim en yogun nerden geliyorsa acip ordan baslayacagim. Umarim hic birisi degildirde cok sacma bir nedendir. Kalbolarini da birbirine cok tutmadan ayri bir şekilde bosta tutacagim birde oyle deneyecegim. Komple sifirdan sokebilecegimi sanmıyorum hocam sokebildigim kadsd deneyecdgim hala gelirse bir profesyonele danisagim. İlk basta birde hava ufletip icinde toz varsa eger o da koku yapar dediler birde temizleyip oyle deneyecegim
rica ederim inşallah. basit bi şeydir prof. birine söktürdüğünde psu, kabloları, anakart, anakart soket girişleri ve anakart lehim noktalarına dikkat et bide sorunu öğrendiğinde bilgilendirme geçer misin merak ettim :)

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Emre
Yarın inşallah az bucuk birşeyler ogrenecegiz hocam. Ben büyük ihtimalle seyden süpheleniyorum şimdi aklıma geldi. 20 Yıllık bir 4 artı 1 ses sıstemım var ve 4 adet hoparlerin birinden cızırtı gelıyor bostayken. Cunku masaya dort dortluk bır alana tam olarak gecınce baglamıstım ve onu bagladıktan sonra gelmeye basladı. Muhtemelen kasa ıle alakası yok ya baglantı noktasında yada o 4 unden bır tane ses cızırtı sesı cıkartanın kablosundan kaynaklanıyor yarın bır cıkarıp oyle deneyecegım. olabılır degılmı ondan da ?

raxon46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yuşa Eskalen
Yarın inşallah az bucuk birşeyler ogrenecegiz hocam. Ben büyük ihtimalle seyden süpheleniyorum şimdi aklıma geldi. 20 Yıllık bir 4 artı 1 ses sıstemım var ve 4 adet hoparlerin birinden cızırtı gelıyor bostayken. Cunku masaya dort dortluk bır alana tam olarak gecınce baglamıstım ve onu bagladıktan sonra gelmeye basladı. Muhtemelen kasa ıle alakası yok ya baglantı noktasında yada o 4 unden bır tane ses cızırtı sesı cıkartanın kablosundan kaynaklanıyor yarın bır cıkarıp oyle deneyecegım. olabılır degılmı ondan da ?
kanka pc yi açınca hoparlör açılıyor mu peki

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Emre
kanka pc yi açınca hoparlör açılıyor mu peki
Prizi acınca bile acılıyor hoparler ucları pc ye baglı ana gücü prizden alıyor.subbufer sanırım o zaten prizi acınca dırekt dıgerlerı ıle cızırdıyorlar. aslında pc yı acmadan prizi actıgımda geliyor mu dıye bakmak lazım. ama sacıldıktan bır sure sonra burun alıstıgundan mı bılmıyorum koku yok gıbı oluyor dısarı sıgara ıcmeye gıtsem gelsem bıle. ilk acıldıgında bir yogunluk oluyor 30 dk sonra yok gıbı bırsey bılmıyoorum artık

raxon46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yuşa Eskalen
Prizi acınca bile acılıyor hoparler ucları pc ye baglı ana gücü prizden alıyor.subbufer sanırım o zaten prizi acınca dırekt dıgerlerı ıle cızırdıyorlar. aslında pc yı acmadan prizi actıgımda geliyor mu dıye bakmak lazım. ama sacıldıktan bır sure sonra burun alıstıgundan mı bılmıyorum koku yok gıbı oluyor dısarı sıgara ıcmeye gıtsem gelsem bıle. ilk acıldıgında bir yogunluk oluyor 30 dk sonra yok gıbı bırsey bılmıyoorum artık
hocam ilk bi prizi kokla sonra 3lü yü kokla sonra prizi aç hoparlörleri kokla baktın koku yok pc den geliyor

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Emre
hocam ilk bi prizi kokla sonra 3lü yü kokla sonra prizi aç hoparlörleri kokla baktın koku yok pc den geliyor
Aynen öyle yapacagım hocam ama ben ordan suphelenıyorum cunku onları baglamadan once hıc bır koku yoktu

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Emre
Tamamdir hocam mutlaka haber verecegim

Top Bottom