Kasayi güç tuşundan kapat monitörü açıp kapat tuşu ile, sonra tekrar çalıştır. Ben denediğimde olmuştuyeni toplama pc aldım ve tüm kablolamalarını bitirdim. kasayı açıyorum ancak monitör kendi kendine açılmıyor illla monitörü el ile açmam gerekiyor ve açtığım zaman no sıgnal hatası veriyor yardım edin lütfen.
Sistem özellikleriniz nedir? kabloyu taktığınız yerin resmini atar mısınız_?kasanın arkasındaki hdmı girişinde takılı
attım ancak gelmedi galiba ?Sistem özellikleriniz nedir? kabloyu taktığınız yerin resmini atar mısınız_?
Sistem özellikleriniz nedir? kabloyu taktığınız yerin resmini atar mısınız_?
Kardeşim ekran kartındaki girişe takıcaksın onu o yuzden goruntu gelmiyorattım ancak gelmedi galiba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
APU sistem mi? harici ekran kartı varmı?attım ancak gelmedi galiba ?
usta ekran kartında ne girişi var ki güç girişi haricinde ?Kardeşim ekran kartındaki girişe takıcaksın onu o yuzden goruntu gelmiyor
harici ekran kartı var 3060APU sistem mi? harici ekran kartı varmı?
Aşağıdaki yuvarlakla gösterilen yerdeki HDMI girişine takınız. Yanlış yere takmışsınız.usta ekran kartında ne girişi var ki güç girişi haricinde ?
harici ekran kartı var 3060
Kabloda sıkıntı olması % kaçyeni toplama pc aldım ve tüm kablolamalarını bitirdim. kasayı açıyorum ancak monitör kendi kendine açılmıyor illla monitörü el ile açmam gerekiyor ve açtığım zaman no sıgnal hatası veriyor yardım edin lütfen.
Ekran kartı kasanın arkasında aşşağı tarafta oradaki hdmi girişine takin goruntu gelicektirusta ekran kartında ne girişi var ki güç girişi haricinde ?
harici ekran kartı var 3060