Sata SSD alıcaksanizyeni PC aldım ssd 500GB yetmiyor anakart tek slotlu napabilirim hdd çok yavaş kalır diye almak istemiyorum YARDIM
çok yavaş kalıyorSata SSD alıcaksaniz
yeni anakart al o zaman b660, b560, b550 işlemcine göre değişir.çok yavaş kalıyor
500gb kendi ssdmi satıp 2tb almayı düşünüyorum alan olur mu daha 2.5 haftalık falanyeni anakart al o zaman b660, b560, b550 işlemcine göre değişir.
Satılır. Piyasaya göre de uygun bir fiyat yazarsanız çabuk satılır. 2.5 haftalık sonuçta sağlık durumu da %100 durumdadır.500gb kendi ssdmi satıp 2tb almayı düşünüyorum alan olur mu daha 2.5 haftalık falan
Satılır. Piyasaya göre de uygun bir fiyat yazarsanız çabuk satılır. 2.5 haftalık sonuçta sağlık durumu da %100 durumdadır.
Hepsine ilan koyun hızlı satılır.Mesaj otomatik birleştirildi:
letgoyu mu kullanmalıyım
Öyle deme adam belki film yapımcısıdır bak 500 cigolayt diyorSata ssd nasil cok yavas kaliyor ? gundelik kullanimda aradaki farki hissetmene imkan yok
Mantıklı500gb kendi ssdmi satıp 2tb almayı düşünüyorum alan olur mu daha 2.5 haftalık falan
Kanka o zaman hic alma sen ya da git 1 tb al m2 sorduğun soruda isteklerinde saçmaçok yavaş kalıyor