Neler Yeni

Yeni pc alınınca ilk neler yapılır

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Yasar Dalgan
Selamlar ilk defa masaüstü kullanacağım nasıl oluyor gaming genden gelecek bilgisayarım.
Bilgisayar geldi ekran kartı ve hava soğutucusu takılmadan geldi Ben muhtemelen arkadaki bilgisayarcıya taktıracağım (bilgisayarcılara güven olmaz ama bu arkadaş benim kiracım gözümün önünde yapacak bu işlemi)
Soğutucusu ekran kartı montajlanmış bir şekilde eve gideceğim peki ne yapacağım
Aldığım monitör;https://www.vatanbilgisayar.com/asu...z-qhd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html

Aldığım Sistem (Özelleştirdim)
IMG_9075.png

Nasıl bağlanıyor kasa monitöre ekran kartına hangi kablolar takılıyor bununla alakalı bilgi verebilir misiniz? Monitörüm vga mı hdmı mı bilmiyorum nasıl bağlayacağım yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar ilk defa masaüstü kullanacağım nasıl oluyor gaming genden gelecek bilgisayarım.
Bilgisayar geldi ekran kartı ve hava soğutucusu takılmadan geldi Ben muhtemelen arkadaki bilgisayarcıya taktıracağım (bilgisayarcılara güven olmaz ama bu arkadaş benim kiracım gözümün önünde yapacak bu işlemi)
Aldığım monitör;https://www.vatanbilgisayar.com/asu...z-qhd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html

IMG_9075.png

Nasıl bağlanıyor kasa monitöre ekran kartına hangi kablolar takılıyor bununla alakalı bilgi verebilir misiniz? Monitörüm vga mı hdmı mı bilmiyorum nasıl bağlayacağım yardımcı olursanız sevinirim
Nasıl Kullanıma hazır hale geliyor yani? Monitörü kasayı koyduk masaya peki nasıl kullanıma hazır hale geliyor oyun oynamaya hazır hale nasıl geliyor

IMG_9075.png

Nasıl Kullanıma hazır hale geliyor yani? Monitörü kasayı koyduk masaya peki nasıl kullanıma hazır hale geliyor oyun oynamaya hazır hale nasıl geliyor
@quistin

Son düzenleme:

jaksndw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Uygun
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Monitörünüzün içinden hdmi ya da display port kablosu çıkıyor,kablonun bir ucunu ekran kartının çıkışına takiyorsunuz diğer ucunu monitöre takıyorsunuz

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Yasar Dalgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörünüzün içinden hdmi ya da display port kablosu çıkıyor,kablonun bir ucunu ekran kartının çıkışına takiyorsunuz diğer ucunu monitöre takıyorsunuz
Bu linkini attığım monitörden çıkıyor demi ustam

jaksndw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Uygun
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Bu linkini attığım monitörden çıkıyor demi ustam
Evet

İşletim sistemi kurulumundan önce biosunuzu güncelleyin.İşletim sisteminin kurulumunu yaptıktan sonra da ekran kartı driverlarını güncelleyin.Rehber olarak şu videoyu kullabilirsiniz

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Fırat divitci
Hocam bir usb bulun, w11 indir diye googleda aratın ve girin. 2. Seçenek olan medya yükleme aracını indirin usb'yi sisteme takın ve oradan usb'ye kur seçeneğini seçin. Diğer bilgisayarı hazır sistem kurulu şekilde almışsınızdır zaten. Direkt ekran kartını takın güç kablosunu takın usb'yi takın windows ekranı gelecek zaten. Windowsu kurun. Açıldığında da windows updateden zaten gerekli driverları otomatik kuracaktır.

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Yasar Dalgan
Hocam bir usb bulun, w11 indir diye googleda aratın ve girin. 2. Seçenek olan medya yükleme aracını indirin usb'yi sisteme takın ve oradan usb'ye kur seçeneğini seçin. Diğer bilgisayarı hazır sistem kurulu şekilde almışsınızdır zaten. Direkt ekran kartını takın güç kablosunu takın usb'yi takın windows ekranı gelecek zaten. Windowsu kurun. Açıldığında da windows updateden zaten gerekli driverları otomatik kuracaktır.
Onları biliyom Allah razı olsun pc nasıl acılır onu bilmiyom

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
star wars outlws mı verdi oyun olarak

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Yasar Dalgan
star wars outlws mı verdi oyun olarak
Vermiş de oynayacağımı sanmıyorum dostum ben pc nasıl açılır onu bilmiyorum sadece Kasa geldi sapasağlam kontrol cart curt ettik getirdik eve monitörü klavyeyi mouseyi koyduk masaya ne? yapacağız onu bilmiyorum kasayı koyduk yerine İnterneti kabloyla çekeceğim gerisi nasıl oluyor aşamalı anlatabilecek var mu

Heh işte Kasayı Monitöre nasıl bağlıyoruz mesela

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
tüm girişler kasa arkasında var zaten. ekipmanların uçlarına bak uygun olan yerlere tak zaten yanlış yere takma diye bişey yok. tek dikkat etmen gereken, ekrandan gelen kabloyu ekran kartının olduğu girişe takacaksın diğerleri basit zaten. sen başına oturunca mesaj foto at biz yardımcı oluruz takıldığın yerde. bu arada o oyun daha çıkmadı ben de takip ediyorum da nasıl verdiler onu anlamadım

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Yasar Dalgan
tüm girişler kasa arkasında var zaten. ekipmanların uçlarına bak uygun olan yerlere tak zaten yanlış yere takma diye bişey yok. tek dikkat etmen gereken, ekrandan gelen kabloyu ekran kartının olduğu girişe takacaksın diğerleri basit zaten. sen başına oturunca mesaj foto at biz yardımcı oluruz takıldığın yerde. bu arada o oyun daha çıkmadı ben de takip ediyorum da nasıl verdiler onu anlamadım
Verirler vermezler umrumda değil ya satarım çok destek oldunuz teşekkürler dostlar seviyorum sizleri umarım bilgisayar sağ Salim gelir sizlerle birlikte oynamak nasip olur teşekkür ederim şimdiden ben tek sormak istediğim bu monitörden bişey takıyormuşuz ekran kartına onu anlayamadım yani bide benim alcağım monitörün linkini attım bu monitörde hangi giriş var

Ekrandan dediğin monitör mü hocam

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Verirler vermezler umrumda değil ya satarım çok destek oldunuz teşekkürler dostlar seviyorum sizleri umarım bilgisayar sağ Salim gelir sizlerle birlikte oynamak nasip olur teşekkür ederim şimdiden ben tek sormak istediğim bu monitörden bişey takıyormuşuz ekran kartına onu anlayamadım yani bide benim alcağım monitörün linkini attım bu monitörde hangi giriş var

hdmı ve dp girişlerinin ikisi de var. büyük ihtimal kablo da dp gelir.
internetten bi foto buldum evde değilim de. daire içindeki yer hdmı girişi yanında da dp girişi var sana hangisi gelirse bu bölüme takıyorsun. çoğu kasada anakart girişi de var bu yüzden en alttaki yatay olan bağlantıya takacaksın. diğerine takarsan sadece görüntü gelmez. o şekilde doğru olup olmadığını anlarsın zaten

evet ekrandan dediğim monitörnü kablosu dp gelir sana. bide güç kablosu gelecek onu da prize takacaksın bu ikisini yaptığında monitör bitmiş oluyor

Ekler

• 972dc0d6c478f82a85ee741b9e96a681.jpeg
    972dc0d6c478f82a85ee741b9e96a681.jpeg
    731.9 KB · Hit: 20
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Merlin

Hocam monitörün arkasında ve ekran kartında hangi kablonun takılacağı yazar dp ye se üzerinde dp yazar

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Göksel
Hocam yanlış anlamayın maymun bile takabilir kabloları kasaya ondan sebep içiniz rahat olsun

Top Bottom