Boot sekmesinde James Donkey görünüyor mu?Bu sefer windows yok kısmına gelmeden direk olarak bios atıyor
Boot sekmesinde.Tam olarak nerde
Fotoğraf atabilir misin?Gözüküyor
Bilgisayarı yeniden başlat hocam F8 tuşuna bas durmadan hocam. Gelen ekranın fotoğrafını atarsan sevinirim.Raid de gözüküyor boot sekmesini karıştırdığımda depolama birimlerini göremedim
Enter setup dedi enter deyince tekrar biosa girdiBilgisayarı yeniden başlat hocam F8 tuşuna bas durmadan hocam. Gelen ekranın fotoğrafını atarsan sevinirim.
Enter setup dedi enter deyince tekrar biosa girdi
Disklerini Boot kısmında görmüyor nedense onu anlayamadım. Storage kısmı Legacy kısımda dimi?Enter setup dedi enter deyince tekrar biosa girdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
16788242672124186939219081859800
16788242672124186939219081859800 resmi indir - Resim Yükle - Hızlı Resimresmim.net
Tekrardan UEFI yapıp diskin görünüp görünmeyeceğini kontrol et hocam. Sorunu tam olarak neden verdiğini maalesef anlayamadım.
Formatlasam 2 birimi telden windows atabilirmiyim pc olmadan şimdiki pc ye driver bios update atabilirmiyimTekrardan UEFI yapıp diskin görünüp görünmeyeceğini kontrol et hocam. Sorunu tam olarak neden verdiğini maalesef anlayamadım.