Şuan uzay montaj yaptım bios pilini çıkardım 5 dk bekleyeceğim umarım düzelir çok sıktı artık bu olaylar.Anakarti takarken yükseltme vidalarını taktinmi kasaya? belki kasanın metaline degiyodur anakartin lehimleri oda kısa devre yapıyordur
Bu işler biraz sıkıntı, olmayınca insanın hevesini kursağında bırakıyorŞuan uzay montaj yaptım bios pilini çıkardım 5 dk bekleyeceğim umarım düzelir çok sıktı artık bu olaylar.
Birde böyle boot yazısının ışığında kaldı ne yapmalıyım? Sanırım sorunu buldum hangi parçada sizce sorun?Bu işler biraz sıkıntı, olmayınca insanın hevesini kursağında bırakıyor
Böyle oldu hocam boot yazan yerde ışık kalıyor bios sorunumu acaba ?Tüm RAM' leri çıkar. 1 RAM' i al ve en sağdaki slota tak.
Bu işler biraz sıkıntı, olmayınca insanın hevesini kursağında bırakıyor
anakart ile cpu'yu vatanda bir test ettir ücret istemezler yani benim burda öyleydiYanıyor oda her renk resmen agliyacagim
Sadece boot kalıyor değil mi? Diğerleri yanmıyor?Birde böyle boot yazısının ışığında kaldı ne yapmalıyım? Sanırım sorunu buldum hangi parçada sizce sorun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle oldu hocam boot yazan yerde ışık kalıyor bios sorunumu acaba ?
Sata kablosunda flanmi sorun var acabaBirde böyle boot yazısının ışığında kaldı ne yapmalıyım? Sanırım sorunu buldum hangi parçada sizce sorun?
Böyle oldu hocam boot yazan yerde ışık kalıyor bios sorunumu acaba ?
Bilmiyorum habire değiştiriyorum boot yazısı nedir sebebi ?Sata kablosunda flanmi sorun var acaba
Evet önceden yanıyordu sırasıyla tek ram denedim şimdi sadece boot yanıyor.Sadece boot kalıyor değil mi? Diğerleri yanmıyor?
Kendim aldım hocam yani tek tek farklı yerlerden ;(anakart ile cpu'yu vatanda bir test ettir ücret istemezler yani benim burda öyleydi
SSD ne? Windows kurdun dimi?Bilmiyorum habire değiştiriyorum boot yazısı nedir sebebi ?
Evet önceden yanıyordu sırasıyla tek ram denedim şimdi sadece boot yanıyor.
Kendim aldım hocam yani tek tek farklı yerlerden ;(
Söyle anlatayım SSD sıfır Windows kurulu değil 18:00 gibi montaj yaptım parçalar daha sıfır 2 ram ile denediğimde bütün anakartın ışıkları sırasıyla yanıyordu şimdi ise sadece bir 1 ram ile denedim şu anda sadece boot yazan ışık yanıyor 5 dakikadır yanıyor.SSD ne? Windows kurdun dimi?
Baskasida ramleri değiştirip açıyorduYoutubeden izlediğim videoda anakartta sorun varmış adam CPU güç girişini takmadan çalıştırdığın da tüm sistem çalışıyor fanlar filan ama CPU güç girişini takdiginda çalışmıyordu