Çözüldü✓ Yeni PC için kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
2
Hayırlısıyla yavaştan PC toplamak istiyorum bilgisayarın donanımsal özelliklerini her ne kadar iyi bilsem de çevre birimleri hakkında yeterli bilgiye sahip değilim 5k bütçeye kadar kulaklık ( hemen hemen her tür oyun oynuyorum bütçe aradaki farka değecekse artabilir veya bu kadar vermeye gerek yoksa azaltabilirim)

steel series nova pro
hocam eğer kablolu olmasını sorun etmem derseniz attığım linkteki kulaklık stoğa girdiğinde 6k civarında oluyor indirimlerde kollayabilirsiniz. kablosuzu 14k civarı
ve diğer konunuzda mouse için yazmışsınız imzada yazan mouse'u 3 ay kadar önce wraith üzerinden satın almıştım benzer yada aynı özellikte olan herhangi bir mouse'u alabilirsiniz. eğer mouse için fazla bütçe yoksa temu üzerinden ajazz 159pro alabilirsiniz fazlasıyla işinizi görecektir.
klavye içinde başlık açmak yerine forumda biraz gezerseniz fazlasıyla başlık var bunlarla alakalı ordan zevkinize uygun bişey bulabilirsiniz diye düşünüyorum

ayrı ayrı konu açmanıza gerek yok bir konuya yazın bir yardım ederiz zaten

ayrı ayrı konu açmanıza gerek yok bir konuya yazın bir yardım ederiz zaten
Tamam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steel series nova pro
hocam eğer kablolu olmasını sorun etmem derseniz attığım linkteki kulaklık stoğa girdiğinde 6k civarında oluyor indirimlerde kollayabilirsiniz. kablosuzu 14k civarı
ve diğer konunuzda mouse için yazmışsınız imzada yazan mouse'u 3 ay kadar önce wraith üzerinden satın almıştım benzer yada aynı özellikte olan herhangi bir mouse'u alabilirsiniz. eğer mouse için fazla bütçe yoksa temu üzerinden ajazz 159pro alabilirsiniz fazlasıyla işinizi görecektir.
klavye içinde başlık açmak yerine forumda biraz gezerseniz fazlasıyla başlık var bunlarla alakalı ordan zevkinize uygun bişey bulabilirsiniz diye düşünüyorum
Teşekkürler siteye alışmaya çalışıyorum ilk defa akıllı telefon kullanan dedeler gibi hissediyorum şu anda kendimi 😀

Son düzenleme:
Geri