Yeni PC oyunlarda kasıyor

hard rp

80+ Silver
Reaksiyon skoru
596
arkadaşıma RX 7700XT + R5 7600 + 36GB Ram sistem aldık, bugün eline ulaştı fakat oyunlarda kasıyor neden olabilir

arkadaşıma RX 7700XT + R5 7600 + 36GB Ram sistem aldık, bugün eline ulaştı fakat oyunlarda kasıyor neden olabilir
Driver güncellemeleri windows update bunların yapılması lazım.

Ram gerçekten 36 mı hocam ? İlk defa duyuyorum .

Asetto Corsa , CS2 bunları yüklemiştik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

32'miş pardon

Driver güncelledik hala oluyor
MSI afterburner kurup test yapabilir misin ? Drop mu giriyor sistem çok mu ısınıyor anlamış oluruz .

Asetto Corsa , CS2 bunları yüklemiştik

32'miş pardon

Driver güncelledik hala oluyor
garip durum hani dedim rt kapatılamayan oyun mu oynadınız da kastı etti biliyorsunuz rt performansı kötü acabamı dedim ama bu oyunlarda böyle sorunlar çok garip kartı internetten aynı işlemci ile oyunlarda verdigi degerleri karşılaştırın kart bozuk olabilir bari fazla beklemeden iade yapın

MSI afterburner kurup test yapabilir misin ? Drop mu giriyor sistem çok mu ısınıyor anlamış oluruz .
Core Temp yükletmiştim CPU ısısı 50 derece gözüküyordu ama yinede kasıyordu

garip durum hani dedim rt kapatılamayan oyun mu oynadınız da kastı etti biliyorsunuz rt performansı kötü acabamı dedim ama bu oyunlarda böyle sorunlar çok garip kartı internetten aynı işlemci ile oyunlarda verdigi degerleri karşılaştırın kart bozuk olabilir bari fazla beklemeden iade yapın
Ekran kartı kablolarında sorun yok, dün kendisi takmış takmada yanlışlık yapmış olabilir mi? Söküp tekrar takalım mı

kasiyordan kasit ney? fps dusuklugu mu akici gelmemesi mi? bunlari bilmeden neye gore yorum yapilabilir

Ekran kartı kablolarında sorun yok, dün kendisi takmış takmada yanlışlık yapmış olabilir mi? Söküp tekrar takalım mı
Yanlış yapmış olabilir. Bence tekrar takın.

bence siz sıfırdan tekrar sistemi kurun yanınızada bir video açın tek tek kabloları kontrol ederek yapın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,679
Üyeler
188,146
Son üye
Deniz_46
Geri